FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος Αμαλιάδας: «Τελικός» με Απόλλωνα σήμερα στην Ήλιδα

Ημερομηνία: 26-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στις 5μ.μ. το μεγάλο ντέρμπι της Πελοποννήσου

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Σήμερα στις 5μ.μ., στο Κλειστό της Ήλιδας, θα διεξαχθεί το πελοποννησιακό ντέρμπι ανάμεσα στον Κόροιβο και τον Απόλλωνα Πατρών, για την 19η αγωνιστική της Α2 Εθνικής, που είχε αναβληθεί το περασμένο Σάββατο. Ένα κρίσιμο παιχνίδι για την ηλειακή ομάδα, που μετά τις πέντε διαδοχικές ήττες έχει περιέλθει σε δεινή θέση βαθμολογικά, έχοντας πλέον ίδιο αριθμό νικών με Τρίτωνα, Φίλιππο και Παγκράτι και μία νίκη περισσότερη από τον ουραγό Αμύντα!

Ο Απόλλων παλεύει για μια θέση στα πλέι-οφ και από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος είναι σταθερά στην πρώτη πεντάδα. Πρόκειται για κομβικό παιχνίδι για τον Κόροιβο, στην επιστροφή του Κώστα Παπαδόπουλου στον πάγκο και οι παίκτες θα πρέπει να βγάλουν ενέργεια στην άμυνα και να είναι συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά για να έρθει η πολυπόθητη νίκη.

Μέσα ο Τάταρης

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Διονύσης Τάταρης αναμένεται να αγωνιστεί καθώς από την προηγούμενη εβδομάδα επέστρεψε στις προπονήσεις και θα ενισχύσει τη front-line. Απών, δηλαδή, θα είναι μόνο ο Μάριος Ματαλών, ο οποίος, μετά την αποθεραπεία του στον αστράγαλο,  αναμένεται την προσεχή Δευτέρα να έρθει στην Αμαλιάδα και να ξεκινήσει χαλαρές προπονήσεις ώστε να είναι έτοιμος στα μέσα περίπου του Μαρτίου.

«Κλειδί» ο κόσμος

Ο φίλαθλος κόσμος της Αμαλιάδας και την Ηλείας γενικότερα επιβάλλεται να στηρίξει δυναμικά σήμερα τον Κόροιβο για να φτάσει στην κατάκτηση της νίκης κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Το παιχνίδι είναι κρίσιμο για την περαιτέρω πορεία της ομάδας  και ο Κόροιβος χρειάζεται τη δυναμική συμπαράσταση των φιλάθλων. Το Κλειστό της Ήλιδας πρέπει να μετατραπεί σε καυτή έδρα, όπου ο κόσμος με τη φωνή του θα βάλει δύσκολα στον αντίπαλο και θα δώσει ώθηση στους παίκτες του Κοροίβου.

Έκοψε την πίτα

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το βράδυ της Δευτέρας ο Κόροιβος στο κατάστημα «Καρασκούτης», σε οικογενειακό κλίμα, αποτελούμενο από παίκτες, προπονητές και Διοίκηση. Τυχεροί της βραδιάς ήταν ο Νίκος Χουχούμης και ο Αλέξης Κάτζος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος