FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος Αμαλιάδας: «Πλήρης εμπιστοσύνη στις ικανότητες των παικτών»

Ημερομηνία: 29-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Διοίκηση του Κοροίβου, στην επίσημη σελίδα του συλλόγου, αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας στο δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον πολύ δυνατό Απόλλωνα Πατρών, τονίζοντας πως ήταν πολύ καλή και εξέφρασε τη στήριξή της στους παίκτες ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Η Διοίκηση του συλλόγου έγραψε χαρακτηριστικά:

«Πάρα πολύ καλή η εικόνα της ομάδα μας στο χθεσινό αγώνα απέναντι στην δυνατή ομάδα της Αχαΐας. Ο Απόλλων Πάτρας είναι από τις ομάδες της Α2 που θα διεκδικήσει την μια από τις δυο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στην A1 Basket Legue.

Η ομάδα μας ήταν ανταγωνιστική για πάνω από 35 λεπτά, βγάζοντας ενέργεια, πάθος και αγωνιστικότητα στο παρκέ παρά τις σημαντικές απουσίες τεσσάρων παικτών! Μέχρι την αποβολή του Τζόλου με πέμπτο – αυστηρό – φάουλ, λίγα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα, διεκδικούσε ακόμα και την νίκη.

Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν από την ομάδα μας, «υπερέβαλαν εαυτούς» και έδειξαν ότι αυτή η ομάδα έχει μέλλον και μπορεί να πετύχει τους στόχους της. Αυτά τα παιχνίδια μας πεισμώνουν και μας κάνουν πιο δυνατούς. Όλοι μας, συνεχίζουμε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι τον μαραθώνιο της Α2.

Στον φετινό σχεδιασμό της, η ομάδα μας, επέλεξε να συνεργαστεί με συγκεκριμένους αθλητές, και έχει πλήρη εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους, αλλά και στην προσωπικότητα και τον χαρακτήρα τους. Είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα αφού μόνο αυτά λείπουν από την πολύ καλή αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Είμαστε όλοι δίπλα στην ομάδα και την στηρίζουμε!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος