FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος Αμαλιάδας: Ανακοινώνεται ο Δελέγκος

Ημερομηνία: 11-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Έχει επέλθει συμφωνία με τον 36χρονο Αχαιό προπονητή

Ο Κώστας Δελέγκος θα είναι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Κοροίβου, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής. Οι άνθρωποι του Κοροίβου έχουν συμφωνήσει μαζί του και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί η έναρξη της συνεργασίας τους.

Ο 36χρονος προπονητής τα τελευταία τρία χρόνια ήταν στον Απόλλωνα Πατρών. Την πρώτη χρονιά ως βοηθός του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην ανδρική ομάδα και προπονητής στην Απολλωνιάδα και εν συνεχεία βοηθός του Νίκου Οικονόμου (στα πλέι-οφ της Α2 ήταν head coach, καθώς είχε αποχωρήσει ο Οικονόμου). Την επόμενη σεζόν ξεκίνησε ως βοηθός του Νίκου Βουρνά και προπονητής της Απολλωνιάδας, ώσπου αποχώρησε ο Βουρνάς και ανέλαβε πρώτος προπονητής. Σε αυτή τη θέση παρέμεινε έως και το τέλος της φετινής σεζόν. Ο Δελέγκος πριν πάει στον Απόλλωνα ως προπονητής, ήταν για δυόμισι χρόνια βοηθός του Αλέκου Πολυδωρόπουλου στον Γλαύκο.

Ο ανερχόμενος Κώστας Δελέγκος την περασμένη σεζόν έκανε πολύ καλή δουλειά στον Απόλλωνα, όπου, μεταξύ άλλων, διαχειρίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αρκετούς νεαρούς παίκτες, κάτι που αρέσει στον Κόροιβο καθώς η ομάδα φέτος θα ψάξει και για νεαρούς παίκτες που έχουν το ταλέντο και το σθένος να αντεπεξέλθουν στην  Α2 Εθνική.

Ο πρώην προπονητής της ιστορικής πατρινής ομάδας, λοιπόν, αναλαμβάνει εντός των ημερών τον Κόροιβο, με στόχο να τον οδηγήσει σε μια καλή πορεία και φυσικά στην παραμονή στην Α2.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος