FOLLOW US: facebook twitter

Κολύμβηση/Αρίων Αμαλιάδας: Συμμετοχή στο Κύπελλο Χριστουγέννων

Ημερομηνία: 13-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την πρώτη του συμμετοχή για την κολυμβητική περίοδο 2018-2019 πραγματοποιεί ο Α.Ο. Αρίων Αμαλιάδας στο 26ο Κύπελλο Χριστουγέννων που διεξάγεται 15-16 Δεκεμβρίου στο κολυμβητήριο «Αντ. Πέπανος» της Πάτρας!

Πρόκειται για ένα σπουδαίο θεσμό που διοργανώνεται από τη Ν.Ε.Π. Πατρών με συμμετοχή σπουδαίων αθλητών και σωματείων από όλη την Ελλάδα!

Την τελευταία τριετία ο Αρίων ήταν εκ των πρωταγωνιστών αφού πέτυχε πολύ καλές επιδόσεις, πλήθος μεταλλίων και ανάδειξη του καλύτερου αθλητή στις μικρές ηλικίες!
Τα αγωνιστικά τμήματα αγωνίζονται Σάββατο και Κυριακή πρωί, τα προαγωνιστικά Σάββατο απόγευμα και Κυριακή μεσημέρι!

Ο Αρίων θα συμμετάσχει με 20 αθλητές: Μπομπής Θεοδόσης, Καρτάνου Ευαγγελία, Κοτροκόη Δανάη, Θανοπούλου Χριστιάνα, Μπουλμπασάκος Χρήστος, Αστέρη Αγγελική, Νικολακοπούλου Όλγα-Ειρήνη, Ζαγαρέλος Παναγιώτης, Γιαννόπουλος Νικόλαος, Βυθούλκα Ραφαέλα, Βυθούλκα Σαβιάννα, Ράλλης Γιάννης, Ράλλης Χάρης, Τσουκαλάς Ανδρέας, Γκρουμούσα Νάσια, Γιαννόπουλος Ορέστης, Κωστοπούλου Φαίη, Πασά Ορέστης, Δούμας Σπύρος, Κρίσπης Μιχαήλ!

Επίσης, το τμήμα κολύμβησης του Α.Ο. Αρίων Αμαλιάδας βραβεύεται για την πολυετή προσφορά του στο άθλημα της κολύμβησης, το Σάββατο το βράδυ στην εκδήλωση για τη “Βραδιά των Άσσων”, στον Πολυχώρο Πολιτισμού, στην Αμαλιάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος