FOLLOW US: facebook twitter

Θεόδωρος Κόλλιας: Το σάλπισμα για τη νέα νίκη, την αληθινή, έρχεται από την Ηλεία

Ημερομηνία: 15-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική
-Και στην Ηλεία το κόμμα προχωρά ενωμένο & δυνατό

Προχτές μετά από δημοκρατικές διαδικασίες εξελέγη ο νέος συντονιστής της Νομαρχιακής του Σύριζα – Προοδευτική Συμμαχία. Είναι ο συν. Κώστας Φλεβοτόμος από την Αμαλιάδα. Την ίδια μέρα στη σχετική μας ανάρτηση κυριαρχούσε μια εμβληματική  παρουσίαση και των δυο υποψηφίων όπου αποδεικνύονται το μεγαλείο του κόμματός μας, οι σημαίες μας τα αδιαφιλονίκητα προτερήματά μας.

Είναι οι βασικές αρχές κι αξίες της ριζοσπαστικής, ανανεωτικής Αριστεράς: η κοινωνική δικαιοσύνη, η αλληλεγγύη, η ισότητα και η ελευθερία, ενάντια στον εθνικισμό, τον μιλιταρισμό, τον ρατσισμό, την πατριαρχία και τον φασισμό.

Όλα μαζί με τον σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, στην ελευθερία της έκφρασης και της γνώμης κι ως απαύγασμα το ήθος και το ύφος αποτελούν τον συνδετικό μας ιστό, για τον ίδιο σκοπό, τον σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της κοινωνίας.

Σταθερός οδικό μας χάρτη η δημοκρατία σε όλα τα κύτταρα της δημόσιας ζωής, όπου η συλλογικότητα αναδεικνύει έμπρακτα την υπεροχή της έναντι της ατομικότητας και η αλληλεγγύη την ισχύ της έναντι του ανταγωνισμού.

Για μια άλλη φορά, έμπρακτη απόδειξη ήταν η προχθεσινή μας ανάδειξη του νέου  συντονιστή στην Ηλεία.

Εμπρός λοιπόν προχωρούμε δυνατοί και ενωμένοι και σίγουρα θα σηκωθούμε ψηλότερα.

Θεόδωρος Κόλλιας

Διαχειριστής του /yannitsochori.blogspot.com/& μέλος του Σύριζα Ζαχάρως


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος