FOLLOW US: facebook twitter

Κοκκίνου- Ράμμος στη Λευκή Νύχτα Πύργου

Ημερομηνία: 05-07-2024 | Συντάκτης:

Στις 17 Αυγούστου

-Χορευτικά και μουσικές στις 12 Ιουλίου και την τελευταία Παρασκευή του μήνα

Γράφει η Κική Κολοβέρου


Εκδηλώσεις και δράσεις που θα τονώσουν την αγορά της πόλης, αναζητά διαρκώς ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου σε μια προσπάθεια να στηρίξει τα καταστήματα την καλοκαιρινή περίοδο. Μετά την επιτυχημένη πρόταση για αλλαγή του απογευματινού ωραρίου κατά μισή ώρα, ώστε να οι καταναλωτές που πάντα επέλεγαν να βγουν για τα ψώνια τους πιο αργά το απόγευμα αποφεύγοντας τις υψηλές θερμοκρασίες, το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου δεν εφησυχάζει και προετοιμάζει, μικρές αλλά ευχάριστες δράσεις, δίνοντας μουσικό χρώμα στην αγορά.

Έτσι, σε μερικές μέρες, την επόμενη Παρασκευή 12 Ιουλίου, σύμφωνα με τον πρόεδρο Ηλία Ξανθούλη, έχουν προγραμματίσει σε συνεργασία με σχολή χορού, την παρουσίαση χορευτικών υπό τους ήχους δυνατής μουσικής ενώ και την τελευταία Παρασκευή του μήνα τοπικά συγκροτήματα θα παίξουν μουσική προσφέροντας μια διαφορετική νότα σε διάφορα σημεία της αγοράς.

Δράσεις Λευκής Νύχτας 2024

Πυρετώδεις ωστόσο είναι οι προετοιμασίες του Εμπορικού Συλλόγου για την διοργάνωση της Λευκής Νύχτας, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Αυγούστου με πολλά χάπενινγκ, δράσεις και φυσικά πολύ μουσική με αποκορύφωμα την μεγάλη συναυλία της εκρηκτικής Έλλης Κοκκίνου και του πολυτάλαντου Αναστάσιου Ράμμου.

Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου σχεδιάζει την κάθε λεπτομέρεια ώστε να είναι μια επιτυχημένη βραδιά στην οποία οι καταναλωτές θα ψωνίσουν εκμεταλλευόμενοι τις υψηλές προσφορές και θα διασκεδάσουν με την παρέα τους σε όλο το εμπορικό κέντρο της πόλης.

Μάλιστα, φέτος ετοιμάζει και μια ξεχωριστή δράση για τους καταναλωτές οι οποίοι όταν συγκεντρώνουν πέντε σφραγίδες από αγορές τους σε τοπικά καταστήματα (όχι αλυσίδες) θα παίρνουν ένα λαχνό και θα μπαίνουν σε κλήρωση κερδίζοντας δώρα. Για το σκοπό αυτό, θα στηθεί «γραφείο» του Εμπορικού Συλλόγου σε κεντρικό σημείο για την παραλαβή των σφραγίδων και τη διάθεση των λαχνών και η κλήρωση θα γίνει περίπου στη 1 τα μεσάνυχτα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot