FOLLOW US: facebook twitter

Κοινή συνεδρίαση Εμπορικών Συλλόγων Πύργου και Αμαλιάδας: Μήνυμα ενότητας και συνεργασίας για τις αγορές των δυο πόλεων

Ημερομηνία: 07-12-2022 | Συντάκτης:

  • Εορταστικό ωράριο από Δευτέρα σε Πύργο και Αμαλιάδα

Γράφει η Κική Κολοβέρου – kkoloverou@yahoo.gr

Μήνυμα συνεργασίας έστειλαν στην πρώτη τους κοινή συνεδρίαση τα Διοικητικά Συμβούλια των Εμπορικών Συλλόγων Πύργου και Αμαλιάδας που συναντήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο Συνεδριακό κέντρο στη Σοχιά.

Πρώτη κοινή απόφαση, ήταν η έναρξη του εορταστικού ωραρίου των καταστημάτων ενόψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, να γίνει νωρίτερα από άλλες χρονιές και συγκεκριμένα από την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου. Τα καταστήματα στην αγορά των δυο πόλεων θα ανοίξουν μόνο μια Κυριακή στις 18 Δεκεμβρίου δεδομένου ότι φέτος τόσο τα Χριστούγεννα όσο και η Πρωτοχρονιά πέφτουν ημερολογιακά ημέρα Κυριακή. Έτσι το εορταστικό ωράριο διαμορφώνεται ως εξής. Καθημερινά από τις 08:30 με 14:00 και 17:00 με 20:30, με μοναδική εξαίρεση το Σάββατο όπου θα είναι 09:00 με 18:00.

Επιπλέον, ανακοίνωσαν την διεξαγωγή δυο σημαντικών ενημερωτικών εκδηλώσεων, μια για την ηλεκτρονική απάτη στην οποία θα προσκληθούν και θα μιλήσουν ειδικοί για το σοβαρό αυτό πρόβλημα εξαιτίας του οποίου έχουν πέσει θύματα πολλοί επαγγελματίες και ακόμα μια ημερίδα σχετικά με την «Εργάνη» και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στις επιχειρήσεις αλλά και την ηλεκτρονική κάρτα που επεκταθεί σε όλους τους εργαζομένους.

Με την ευκαιρία της συνάντησης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου Ηλίας Ξανθούλης απεύθυνε κάλεσμα προς όλους τους εμπόρους των δυο πόλεων να συμμετέχουν και να παρακολουθήσουν την ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στα γραφεία του από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για το Γραφείο Στήριξης Επιχειρηματικότητας από το οποίο έχουν ζητήσει την εκπόνηση μελετών αναφορικά με την στήριξη της επιχειρηματικότητας στο Νομό.

Αρχικά, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας Φώτης Νικολόπουλος καλωσόρισε τους συναδέλφους του μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου ευχόμενος η πρώτη αυτή συνάντηση να αποτελέσει την αρχή μια συνεργασίας που κοινό στόχο θα έχει την ανάπτυξη και την πρόοδο καθώς τα προβλήματα είναι κοινά και στις δυο αγορές.

Ακολούθως ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου Ηλίας Ξανθούλης επισήμανε ότι η συνεργασία που μόλις ξεκίνησε θα βοηθήσει και τις δυο πόλεις βάζοντας ένα τέλος στην «κόντρα» που καλλιεργείται χρόνια και δεν ευνοεί κανέναν.

Ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας Γιώργος Κράλλης πρόσθεσε ότι αυτά που τους ενώνουν είναι πολλά και με κατάλληλες πρωτοβουλίες οι πόλεις και ο νομός μπορούν να βγουν κερδισμένοι ενώ ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και τύπου Ιωάννης Γεωργακόπουλος σημείωσε ότι έχει φτάσει η στιγμή οι δυο πόλεις να ενωθούν για να αλλάξει η κατάσταση και να δυναμώσει ο νομός. 

Χαιρετισμό απεύθυνε και ο Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης τονίζοντας πως οι αντεγκλήσεις ανήκουν στο παρελθόν και μόνο ενωμένοι μπορούν να προχωρήσουν μπροστά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος