FOLLOW US: facebook twitter

Κλιμάκιο υπ. Ευρωβουλευτών του ΚΙΝΑΛ χθες στην Ηλεία: Σε διψήφιο αριθμό στοχεύει το ΚΙΝΑΛ στις Ευρωεκλογές

Ημερομηνία: 12-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτική

Οι Ευρωεκλογές, είναι το μεγάλο στοίχημα για το Κίνημα Αλλαγής, τις οποίες θεωρεί εκλογές- πρόκριμα, έχοντας επιστρατεύσει πολλά από τα βαριά χαρτιά του ως υποψηφίους, στοχεύοντας σε διψήφιο αριθμό για να δημιουργήσει μια υπολογίσιμη δυναμική απέναντι στην Ακροδεξιά, τον εθνολαϊκισμό και τις πολιτικές λιτότητας που στοχεύουν στην διάλυση της Ευρώπης. Αυτό τόνισαν εν ολίγοις, οι τρεις υποψήφιοι Ευρωβουλευτές, το κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ που επισκέφθηκε χθες την Ηλεία, αποτελούμενο από τους Γιώργο Καμίνη, Γιάννη Μεϊμάρογλου και Αλέξανδρο Σταγκουράκη. Το κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ χθες το πρωί είχε επαφή με τοπικούς φορείς, με τον αντιπεριφερειάρχη Γ. Γεωργιόπουλο,  τον υποψήφιο δήμαρχο Τ. Αντωνακόπουλο, τον υποψήφιο δήμαρχο Ήλιδας Γ. Λυμπέρη και τον δήμαρχο Ήλιδας Χρ. Χριστοδουλόπουλο, ενώ το απόγευμα μίλησαν σε εκλογική συγκέντρωση του Κινήματος στο Λαζαράκειο της Αμαλιάδας.

Στην μεσημεριανή συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας, μετείχαν οι δύο υποψήφιοι βουλευτές Γ. Μεϊμάρογλου και Α. Σταγκουράκης συνοδευόμενα από τοπικά στελέχη του ΚΙΝΑΛ και ενημερώθηκαν από τον κ. Γεωργιόπουλο για τα κορυφαία θέματα του νομού και εν συνεχεία μίλησαν με τους δημοσιογράφους.

Ο κ. Σταγκουράκης που προέρχεται από το Ποτάμι, τόνισε ότι παρέμεινε τελικώς στο Κίνημα Αλλαγής γιατί στην πορεία ανακάλυψε ότι πέρα από το θέμα των Πρεσπών υπάρχουν πολλά άλλα θέματα που τους ενώνουν και γιατί η πρόεδρος Φώφη Γεννηματά μπορεί να δώσει στην ελληνική κοινωνία ένα πέταγμα προς τα μπρος.

«Οι Ευρωεκλογές ειδικά αυτή τη φορά είναι καθαρά πολιτική ψήφος. Η άκρατη φτωχοποίηση που υπάρχει στην Ευρώπη, η λιτότητα, η ανεργία και η αύξηση του εθνολαϊκισμού και της Ακροδεξιάς θα πρέπει να μας κινητοποιήσουν όλους. Ιδιαίτερα για εμάς του νέους που βλέπουμε ότι η ανεργία έχει φτάσει στο 19%.»  Όσον αφορά το ποσοστό που προσδοκά από τις κάλπες το ΚΙΝΑΛ, ο κ. Σταγκουράκης τόνισε ότι θέλουν να είναι διψήφιο, να είναι η τρίτη δύναμη, καταλύτης για να μην οδηγηθεί ξανά η χώρα σε εκλογές.

Ο κ. Γ. Μεϊμάρογλου συμπληρωματικά των όσων δήλωσε ο συνυποψήφιός του, τόνισε ότι δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος στις Ευρωεκλογές, γιατί ο ρόλος της Ε.Ε είναι πολύ σημαντικός με τα θετικά και τα αρνητικά του και πρέπει και ο κόσμος να το καταλάβει και να ψηφίσει και σε αυτές τις κάλπες. «Αν θέλουμε η ΕΕ να προχωρήσει προς την ολοκλήρωσή της και να ξεπεράσει αυτά τα προβλήματα του ευρωσκεπτικισμού, της Ακροδεξιάς, προβλήματα ρατσισμού κλπ και να ακολουθήσουμε μια ενιαία πολιτική που θα εξασφαλίζει την πρόοδο και ανάπτυξη των χωρών- μελών.».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος