FOLLOW US: facebook twitter

Κλέλια Ανδριολάτου: Οι φωτογραφίες από τις οικογενειακές διακοπές της στο Κατακόλο

Ημερομηνία: 30-07-2024 | Συντάκτης:

Μετά το πέρας των επαγγελματικών της υποχρεώσεων και αφού πέρασε μια βόλτα από τα αγαπημένα της Κουφονήσια (τα οποία δεν παραλείπει να επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι με τα αγαπημένα της άτομα), η Κλέλια Ανδριολάτου επισκέφθηκε το εξοχικό της σε μια από τις πιο γνωστές περιοχές στον Πύργο Ηλείας.

Ο λόγος για το Κατάκολο, όπου η Κλέλια Ανδριολάτου απολαμβάνει αυτήν τη στιγμή χαλαρές διακοπές περνώντας ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά της.

Η Κλέλια Ανδριολάτου απολαμβάνει τις διακοπές της στο χωριό της στον νόμο Ηλείας

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο προφίλ της βλέπεις την ηθοποιό να ποζάρει με τα (πολλά) μαγιό της σε διάφορες τοποθεσίες (λόγου χάρη στο μπαλκόνι της, στο λιμάνι, πάνω σε ένα ξύλινο κιόσκι), vintage φωτογραφίες που βρήκε στο πατρικό της και μια γλυκιά φωτογραφία της αδερφής της, Ναστάζια, με την οποία μοιάζουν πολύ όπως μπορείς να δεις κάνοντας scroll παρακάτω.

Κλέλια Ανδριολάτου
Κλέλια Ανδριολάτου
Κλέλια Ανδριολάτου
Κλέλια Ανδριολάτου
Κλέλια Ανδριολάτου

«Καλημέρα. Πρωινή πεζοπορία και βουτιά με αθλητικά όπως όπως , καφεδάκι και φρέσκος χυμός πορτοκάλι που παίρνει ο μπαμπάς κάθε πρωί, join υπόλοιπο team μαμά και τα 2 αδέρφια μου, παιχνίδι, ζωγραφική και ό,τι σκαρφιστεί η φαντασία των ανιψιών μου, ένα γεια στην γιαγιά και στον παππού που μας φροντίζουν από ψηλά, και όλα αυτά πολλά κάδρα της ζωής μας. Έτσι είναι στο χωριό μου, το πιο αγαπημένο. Καλημέρα!», έγραψε στην περιγραφή του άλμπουμ φωτογραφιών που δημοσίευσε στο προφίλ της η Κλέλια Ανδριολάτου που περιέγραψε μια τυπική, χαλαρή μέρα στο χωριό της, το οποίο απαρνείται τους γρήγορους και σύγχρονους ρυθμούς της πόλης. Γιατί τα πιο ωραία, είναι στα απλά.

Πηγή: ladylike.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot