FOLLOW US: facebook twitter

Κλειστά παραμένουν ακόμα τα Λουτρά Καϊαφα!: Η Διεύθυνση ευελπιστεί ως τις 15-20 Ιουλίου να έχουν πάρει τις άδειες και να λειτουργήσουν

Ημερομηνία: 11-07-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”92923″ img_size=”full”][vc_column_text]

-Μεγάλη η ζήτηση από λουόμενους και επισκέπτες

Αν και διανύουμε το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου και σε άλλες λουτροπόλεις ο κόσμος απολαμβάνει εδώ και αρκετό καιρό τα οφέλη των ιαματικών πηγών, εν τούτοις τα Ιαματικά Λουτρά Κα»ιάφα, εξακολουθούν να παραμένουν κλειστά! Ο λόγος οφείλεται στην γραφειοκρατία που ταλαιπωρεί τη χώρα μας, καθώς μετά την νέα νομοθεσία που ψηφίστηκε πέρυσι, άλλαξε η διαδικασία ως προς την πιστοποίηση των πηγών και την αδειοδότησή τους. Έτσι, παρότι εκ μέρους της Διοίκησης των Ιαματικών Λουτρών Καϊάφα έχουν γίνει όλες οι απαιτούμενες ενέργειες εδώ και δύο περίπου μήνες, , ακόμα αναμένεται ένα πιστοποιητικό από μια ειδική επιτροπή για να ολοκληρωθεί και να κλείσει ο φάκελος.

Το αποτέλεσμα είναι μεσούσης σχεδόν της σεζόν και με δεδομένο ότι πέρυσι λειτούργησαν από το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, τα Λουτρά του Καϊάφα να είναι ακόμα κλειστά, ενώ τα τηλέφωνα έχουν «σπάσει» στην κυριολεξία από εκατοντάδες κόσμου που ζητούν να μάθουν πότε θα λειτουργήσουν για να προγραμματίσουν τα ιαματικά τους μπάνια. Η ζήτηση είναι μεγάλη, οι λουόμενοι κάνουν ήδη κρατήσεις στα ξενοδοχεία της Λίμνης αλλά και στην Ζαχάρω, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν την ακριβή ημερομηνία που θα ανοίξουν τα Λουτρά. Βεβαίως εκνευρισμός και αγωνία επικρατεί και τους επαγγελματίες της Ζαχάρως, καθώς ξενοδοχεία και εστιατόρια, κάθε καλοκαίρι δουλεύουν με τους λουόμενους και επισκέπτες των Ιαματικών Λουτρών που αιμοδοτούν οικονομικά την ευρύτερη περιοχή.

Ο διευθυντής των Ιαματικών Λουτρών Καϊάφα, Νίκος Λευκαδίτης, μιλώντας στην Πρωινή,  εξέφρασε την ελπίδα ότι το θέμα θα λήξει αισίως εντός των ημερών και ευελπιστεί ως τις 15-20 Ιουλίου να έχουν στα χέρια τους τις απαιτούμενες άδειες και να ανοίξουν τα Λουτρά. Μάλιστα όπως αναφέρει, η Διοίκηση είναι έτοιμη για να τα λειτουργήσει, το ξενοδοχείο ΟΛΥΜΠΙΑ στη Λίμνη έχει ήδη ανοίξει, υπάρχουν πολλές κρατήσεις και αμέσως μόλις πάρουν την άδεια γεμίζουν την πισίνα και την επόμενη μέρα θα είναι στις θέσεις του και το προσωπικό, γιατροί και λουτρονόμοι.

Ο κ. Λευκαδίτης επισημαίνει ότι και φέτος η ζήτηση είναι αυξημένη, υπάρχουν πολλά τηλέφωνα καθημερινά και οι προοπτικές για τα Λουτρά διαγράφονται πολύ καλές, όπως άλλωστε και τα δύο τελευταία χρόνια που η επισκεψιμότητα έχει ανέβει σημαντικά. Όπως σημειώνει « Στόχος λοιπόν τώρα είναι να μην χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος, εμείς από την πλευρά μας πιέζουμε καθημερινά, πέσαμε βέβαια τώρα πάνω στην αλλαγή κυβέρνησης και παραδόσεις- παραλαβές αλλά ελπίζω ότι δεν θα καθυστερήσουμε άλλο και ως τις 15 Ιουλίου να έχουμε να λήξει το θέμα».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot