FOLLOW US: facebook twitter

Κλειδί η συνεργασία για το κοινό καλό

Ημερομηνία: 21-09-2023 | Συντάκτης:

Σε Π.Ε. Ηλείας και Ν.Μ. Πύργου ο Διονύσης Μπέλτσος

Η συνεργασία ανάμεσα στους φορείς αποτελεί το κλειδί για την επίτευξη των στόχων της κοινωνίας, για το καλό του συνόλου των πολιτών.

Με αυτή τη λογική, ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου Διονύσης Μπέλτσος, επισκέφθηκε το διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, τη Διεύθυνση Μεταφορών Ηλείας και τη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου, όπου είχε επαφές με υπηρεσιακούς παράγοντες και εργαζόμενους.

Ο Διονύσης Μπέλτσος συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας, Βασίλη Γιαννόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού, Νίκο Κοροβέση και τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης. Θεόδωρο Βασιλόπουλο, με τους οποίους συζήτησε θέματα που άπτονται της συνεργασίας της Περιφέρειας και του δήμου Πύργου, ενώ συνομίλησε και με το προσωπικό των υπηρεσιών της Π.Ε. Ηλείας.

Ανάλογης θερμής υποδοχής έτυχε ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου Διονύσης Μπέλτσος και στη Διεύθυνση Μεταφορών, μια υπηρεσία που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα και που ο ίδιος δήλωσε πως θα σταθεί αρωγός στην επίλυση τους, καθώς αποτελεί ένα σημαντικό κύτταρο για τους συναλλασσόμενους πολίτες και κυρίως τους επαγγελματίες του χώρου της αυτοκίνησης.

Στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου, ο Διονύσης Μπέλτσος είχε πολλαπλές συναντήσεις με τον διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας Σπύρο Πολίτη, τον πρόεδρο του συλλόγου εργαζόμενων Γιάννη Γεωργίου και άλλους εκπροσώπους διοίκησης και εργαζόμενων, ενώ επισκέφθηκε και επιμέρους τμήματα του νοσοκομείου. Άκουσε με προσοχή τις επισημάνσεις όλων για τα προβλήματα που ταλανίζουν τον χώρο της δημόσιας υγείας στον Πύργο και την Ηλεία ευρύτερα και δήλωσε πως θα σταθεί στο πλευρό όλων για να δοθούν οι λύσεις που απαιτούνται ώστε να διασφαλιστεί το αγαθό της Υγείας το οποίο είναι το βασικότερο για όλους τους ανθρώπους. “Είναι πραγματικά κρίμα ο Πύργος να διαθέτει σημαντικές υποδομές στον τομέα της Υγείας και να μην μπορούν να βρουν το βηματισμό τους και να έχουν μια εύρυθμη λειτουργία, προσφέροντας το υπέρτατο αυτό αγαθό στους πολίτες”, σχολίασε ο κ. Μπέλτσος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot