FOLLOW US: facebook twitter

«ΚΚΕ ισχυρό παντού και σε όλες τις κάλπες»: Οι υποψήφιοι με τον Χρ. Γιάνναρο και την Λαϊκή Συσπείρωση στο δήμο Πύργου

Ημερομηνία: 17-01-2019 | Συντάκτης:

Τους πρώτους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους αλλά και τις θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης  για το δήμο Πύργου, παρουσίασε το βράδυ της Τρίτης σε συνέντευξη τύπου ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου Χρήστος Γιάνναρος τονίζοντας ότι από την πολλαπλή εκλογική μάχη του Μαίου, ο λαός πρέπει να βγει ενισχυμένος και για να το πετύχει αυτό, ένας τρόπος υπάρχει: ΚΚΕ ισχυρό παντού, σε όλες τις κάλπες για να μπορεί από καλύτερες θέσεις ν’ αντιμετωπίσει την συνεχιζόμενη βάρβαρη αντιλαϊκή λαίλαπα.

Ο κ. Γιάνναρος αναφέρθηκε αρχικά στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και στο παζάρι όπως το χαρακτήρισε ανάμεσα σε Τσίπρα – Καμμένο  για την ψήο εμπιστοσύνης και επισήμανε ότι όλες αυτές οι πολιτικές εξελίξεις έχουν αντίκτυπο και στο Δήμο Πύργου.

«Μπροστά στις επερχόμενες Δημοτικές-Περιφερειακές εκλογές βλέπουμε συνεχώς να ξεφυτρώνουν υποψηφιότητες από διάφορες ‘σωτήρες’ του Δήμου μας που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η θέση του Δημάρχου ή του Αντιδημάρχου. Άνθρωποι που όλοι τους, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο, έχουν βάλει το λιθαράκι τους για να εφαρμοστεί και στην περιοχή μας αυτή η αντιλαϊκή πολιτική. Έρχονται σήμερα σαν μωρές παρθένες να υφαρπάξουν την ψήφο του λαού του Πύργου λέγοντας ότι θα ακολουθήσουν μια άλλη διαχείριση στο δήμο μας. Τόσα χρόνια αλήθεια τι έκαναν; Όλων αυτών η πολιτική έχει δοκιμαστεί. Και σαν βουλευτές και σαν αντινομάρχες και αντιδήμαρχοι υπηρέτησαν την πολιτική που μας έχει οδηγήσει σήμερα σε αυτή τη κατάσταση.»

Συνέχισε τονίζοντας ότι οι υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση θέλουν μια εντελώς διαφορετική λειτουργία της Τοπικής Διοίκησης.

«Μιας Δημοτικής Αρχής που θα έχει στο επίκεντρο των παρεμβάσεων και της συνολικής της προσπάθειας τα μεγάλα λαϊκά προβλήματα, τα εμπόδια που βάζει αυτό το άδικο σύστημα στα όνειρα της νέας γενιάς: Την ανεργία, τη φτώχεια, τους μισθούς πείνας, τη φοροληστεία των εργατικών – λαϊκών στρωμάτων, των μικρομεσαίων αγροτών που  Θα συγκρούεται με το αφήγημα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, και με όλους σε Περιφέρεια και Δήμο που λένε “συμβιβαστείτε με την άσχημη κατάσταση”, “συνηθίστε στα «ψίχουλα» που περισσεύουν από το μεγάλο φαγοπότι της καπιταλιστικής κερδοφορίας”…»

Η πολιτική της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον δήμο Πύργου θα έχει ακόμα όπως είπε ο κ. Γιάνναρος στο επίκεντρό της, τις μεγάλες ελλείψεις στο Δήμο μας σε αντιπλημμυρική προστασία, αντισεισμική και αντιπυρική θωράκιση, υποδομές Υγείας και Παιδείας, προστασία του περιβάλλοντος, για ένα ασφαλές οδικό δίκτυο.

«Για όλους αυτούς τους λόγους τα λαϊκά στρώματα στο δήμο μας έχουν συμφέρον να στηρίξουν την Λαϊκή Συσπείρωση στις επερχόμενες εκλογές. Ο στόχος μας είναι ιδιαίτερα φιλόδοξος, αλλά και ρεαλιστικός: Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ να αναδειχθεί σε ισχυρή δύναμή στο  επερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και να είναι η πραγματική έκπληξη των εκλογών. Για να γίνει αυτό πράξη, χρειάζεται πανστρατιά όλων μας. Έτσι και αλλιώς εμείς δεν λειτουργούμε με την λογική της «ανάθεσης» των πάντων στον επικεφαλής, αλλά στηριζόμαστε στη συλλογική δουλειά. Σε αυτή λοιπόν τη δράση απαιτείται όλοι μας να συμβάλλουμε και με όλες μας τις δυνάμεις.»

Οι υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση Πύργου

Παρουσιάζοντας τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον δήμο Πύργου, ο κ. Γιάνναρος τόνισε ότι προέρχονται

από όλους τους εργασιακούς χώρους, έχουν νιώσει και νιώθουν στο πετσί τους τις συνέπειες της αντιλαϊκής πολιτικής, συναντήθηκαν στους αγώνες για το μεροκάματο, πάλεψαν για μόνιμη και σταθερή δουλειά, με πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα, αλλά και για το δικαίωμα στην αξιοπρεπή σύνταξη, στη δημόσια και δωρεάν Παιδεία, Υγεία και Πρόνοια.

Οι πρώτοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση για τον δήμο Πύργου είναι: (αλφαβητικά)

Αθανάσουλας Χρήστος: Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου από το 2014, Υπεύθυνος στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Πύργου, Οικονομολόγος, Δικαστικός Υπάλληλος.

Αναστασίου  Στέλλα: Εκπαιδευτικός Γαλλικής Φιλολογίας, Συνδικαλίστρια στην ΕΛΜΕ Ηλείας.

Βαγγελάτου Άβα: Δημοτική Σύμβουλος Πύργου από το 2016, Υπεύθυνη στο Λαϊκό Φροντιστήριο Πύργου, Εκπαιδευτικός Αγγλικής Φιλολογίας, Συνδικαλίστρια στην ΕΛΜΕ Ηλείας.

Γκογκάκη Βάσω: Ιδιωτικός Υπάλληλος.

Διαμαντόπουλος Σάκης: Εκπαιδευτικός Γυμναστής, Προπονητής Καλαθοσφαίρισης.

Ζαριφόπουλος Νίκος: Ιδιοκτήτης Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών, Μέλος Επιτροπής Ειρήνης Ν. Ηλείας.

Καραμάνης Νίκος: Ιδιωτικός Υπάλληλος, Πρόεδρος Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Ηλείας, Μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Πύργου.

Καραμπέτσος Θανάσης: Τραπεζοϋπάλληλος, Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου από το 2011 έως το 2014

Λάμπρου Θοδωρής: Δημοσιογράφος.

Τζίμη-Παρασκευάκου Μαρία: Υπάλληλος Π.Ε. Ηλείας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος