FOLLOW US: facebook twitter

Κινητοποίηση φορέων και Πανηλειακή ημέρα δράσης για την Πατρών-Πύργου

Ημερομηνία: 22-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”74489″ img_size=”full”][vc_column_text]Ουσιαστικός διάλογος για τα διαχρονικά ζητήματα που απασχολούν την πόλη έγινε στο πρώτο Συμβούλιο της Κοινότητας Πύργου. Τα βασικά σημεία που απασχόλησαν το Συμβούλιο ήταν το ζήτημα του δρόμου Πατρών – Πύργου όπου και αποφασίστηκε η κινητοποίηση φορέων με σκοπό την υλοποίηση Πανηλειακής ημέρας δράσης υπέρ της κατασκευής του δρόμου Πύργου-Πατρών. Το Συμβούλιο της Τ.Κ Πύργου προτείνει την κλιμάκωση του αγώνα με δράσεις διαμαρτυρίας σε διασταυρώσεις και κόμβους σε όλο το μήκος του δρόμου που συνδέει τον Πύργο με την Πάτρα.

Για την αποκομιδή των απορριμμάτων αποφασίστηκαν: Αντικατάσταση φθαρμένων κάδων και καθαρισμός-απολύμανση των χώρων όπου γίνεται η αποκομιδή. Στο ζήτημα της αποκομιδής και ειδικότερα στους δρόμους όπου τελείται η λαϊκή αγορά ζητούν να υπάρξει πρόνοια ώστε η αποκομιδή των απορριμμάτων  να γίνεται έγκαιρα, πριν και μετά την λαϊκή. Επίσης, στα πράσινα σημεία θα μπορούσαν να τοποθετηθούν κόκκινοι κάδοι ανακύκλωσης για μεταχειρισμένα ρούχα και παπούτσια.

Επίσης έγινε συζήτηση για τις αναγκαίες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στην

Δεξαμενή και στον Κούβελο για την αναβάθμιση των συγκεκριμένων περιοχών που είναι υποβαθμισμένες όπου και κατατέθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot