FOLLOW US: facebook twitter

Κινηματογραφικές βραδιές απόψε στο 1ο Γυμνάσιο Πύργου με το road movie «Πλαγίως»

Ημερομηνία: 29-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Οι Κινηματογραφικές Βραδιές ΕΛΜΕ Ηλείας – Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πύργου πραγματοποιούν σήμερα Τρίτη 29 Ιανουαρίου, στις 20.45 το βράδυ στη φιλόξενη αίθουσα θεάτρου στο 1ο Γυμνάσιο Πύργου, την νέα τους προβολή, με  την ταινία «Πλαγίως».

Μια γλυκόπικρη κομεντί του Αλεξάντερ Πέιν, με πλήθος βραβείων και διακρίσεων,  που θέτει με εύστοχο τρόπο διαχρονικούς προβληματισμούς για τη φιλία, τη μοναξιά, το γάμο και το χωρισμό.

Η υπόθεση του έργου  

Ο Μάιλς, επίδοξος συγγραφέας και λάτρης του κρασιού, και ο Τζακ, ένας ημι-αποτυχημένος ηθοποιός που παντρεύεται σε λίγες μέρες, ξεκινούν για κρασοκατάνυξη στους αμπελώνες της Σάντα Μπάρμπαρα. Η γνωριμία τους με δυο σερβιτόρες θα φέρει στην επιφάνεια τις διαφορές που τους χωρίζουν, αλλά και τις αδυναμίες των χαρακτήρων τους. Γλυκόπικρο χιούμορ και μύηση στα μυστικά του καλού κρασιού. Τιμήθηκε με Όσκαρ σεναρίου.

Εκπληκτικό οδοιπορικό στην αυτογνωσία και τη γευσιγνωσία αλλά και σχόλιο πάνω στη μοναξιά και τον έρωτα, δοσμένο με τρυφερότητα, άφθονο χιούμορ και οξυδέρκεια. Εξοχες όλες οι ερμηνείες- ερμηνείες συγκρατημένες, ανθρώπινες, δοσμένες με λεπτότητα και εσωτερικότητα


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος