FOLLOW US: facebook twitter

Kickboxing: Την Κυριακή στο «Αέθλειον» το 4ο Open Championship

Ημερομηνία: 22-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Για τέταρτη συνεχή χρονιά το Open Championship Summer Edition  έρχεται στο νομό μας, την προσεχή Κυριακή στο Κλειστό Γυμναστήριο Ανδραβίδας-Λεχαινών «Αέθλειον». Οι αγώνες την Κυριακή θα ξεκινήσουν στις 10 το πρωί και την ίδια μέρα και ώρα έναρξης τις 6.30μ.μ., θα λάβει χώρα το  μεγαλύτερο event kickboxing που έχει γίνει ποτέ στην νομό μας. Τρία διεθνή παιχνίδια και ένας γυναικείος αγώνας «φωτιά». Τρεις  ξένοι αθλητές καθόλου τυχαίοι, ο καθένας ξεχωριστός, έρχονται να αντιμετωπίσουν τρεις Έλληνες αθλητές, τον Ηλείο Δημήτρη Μάλλιαρη και τους Κλεάνθη Μαυρόπουλο, Αλέξανδρο Καλάση.

Το βράδυ του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί το «Weigh in party» στην πλατεία Γαστούνης και η αθλητικογράφος και παρουσιάστρια στην ΕΡΤ,  Γεωργία Παναγιωτοπούλου, θα είναι εκεί για να παρουσιάσει τους αθλητές και τις αθλήτριες. Όπως και την Κυριακή στο «Αέθλειον» θα είναι παρούσα στη βραδιά επιλέκτων.

 

Δυνατές μάχες

Στο main event θα παίξει ξανά εντός έδρας ο Δημήτρης Μάλλιαρης ( ΑΣ Αρτεμις). Αντίπαλός του ο έμπειρος με διεθνείς αγωνιστικές παραστάσεις Σλοβένος, Μιραν Φαμπιάν. Ο Μάλλιαρης θα έχει δύσκολο έργο που όμως με γεμάτες εξέδρες υπέρ του βλέπει μόνο νίκη. Ο Κλεάνθης Μαυροπουλος ( fight club Γαλάτσι ) έρχεται να αναμετρηθεί με τον Ενρίκο Καράρα, τον εντυπωσιακό Ιταλό αθλητή που πρόσφατα διέπρεψε σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση ( Bellator) και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Μυαι Τάι στο Μεξικό ! Επίσης ο κάτοχος της ζώνης Open Championship Athens Ιταλός αθλητής Αντρε Ενζο θα αγωνιστεί εναντίον του αντίστοιχου κατόχου Αλέξανδρο Καλαση ( Golden Phoenix Καλαμάτα )σε δυνατό τεχνικό ματς -ξεκαθάρισμα που θα φέρει στις εξέδρες πλήθος Καλαματιανών αφού η σχολή του Σταύρου Καπώνη είναι ιδιαίτερα δημοφιλής.

 

Εδραίωση για το OPEN CHAMPIONSHIP

Το OPEN CHAMPIONSHIP Αθήνας και Summer Edition έχει εδραιωθεί στην συνείδηση των φίλων του kickboxing και αποδεικνύεται από το μέγεθος τον θεατών και των υποστηρικτών της διοργάνωσης τα τέσσερα αυτά χρόνια που υπάρχει στον νομό μας. Είναι πλέον φανερό ότι προσφέρει δρόμο προς διεθνείς εμπειρίες και αγώνες στο εξωτερικό. Κάτι που δελεάζει αρκετούς πλέον Έλληνες αθλητές και συλλόγους που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους εκτός συνόρων αλλά και αθλητές από την Ευρώπη που βλέπουν το Open Championship ως επιλογή για να προσθέσουν διεθνείς αγώνες στο βιογραφικό τους . Γίνεται η επιλογή όλων όσων βλέπουν μπροστά και ψηλά και θέλουν ποιοτικούς και ασφαλείς αγώνες με καταλλήλους ανθρώπους από πλευράς ιατρικής διαιτησίας και matchmaking (Σάκης Παπαζωγονοπουλος ) γύρω τους.

Να τονίσουμε ότι φέτος και κάθε χρόνο υπάρχουν επαφές με σχόλες οι όποιες συμμετέχουν με πολυπληθείς αποστολές έχοντας τον χαρακτήρα ξενάγησης και εκδρομής στην ευρύτερη περιοχή και τον χώρο διεξαγωγής των αγώνων, συμβάλλοντας στην διαφήμιση του νομού και την τόνωση της ντόπιας οικονομίας. Ο επικεφαλής Δημήτρης Κατσιαρας με τον συνεργάτη του Γ. Θεοδωρόπουλο θα συμμετάσχουν και ως εκπρόσωποι του FCS Kali Hellas στο διεθνή φεστιβάλ Boyka: Athens Warrior Spirit 2018. Οπότε, βλέπουμε ότι η δυναμική των δυο ανθρώπων του OPEN CHAMPIONSHIP είναι τέτοια στον χώρο τον μαχητικών τεχνών και αθλημάτων που σίγουρα θα φροντίσουν να φέρουν και άλλες ευχάριστες εκπλήξεις στο μέλλον στην Αθήνα αλλά και στο Νόμο Ηλείας κάθε καλοκαίρι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος