FOLLOW US: facebook twitter

Κέρδισαν τα εύσημα από τον ΣΕΓΑΣ

Ημερομηνία: 15-11-2023 | Συντάκτης:

Στους κορυφαίους εθελοντές του 40ου Μαραθωνίου Αθηνών κατατάσσονται δίκαια δύο Ηλείοι συμπολίτες μας. Πρόκειται για τον Γιώργο Κανδρή συνεργάτη του ΣΕΓΑΣ από τη Καλλιθέα Ηλείας καθώς και τον αθλητή αποστάσεων και βραβευμένο εθελοντή Θάνο Χουλιάρα από τη Νέα Φιγαλεία.

Η παρουσία τους στο 40ο Μαραθώνιο Αθηνών στους τομείς που τους ανατέθηκαν στέφθηκε με επιτυχία κερδίζοντας έτσι τα εύσημα από τον Αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Κώστα Κεντέρη καθώς και από τον Γενικό Διευθυντή του ΣΕΓΑΣ Σωτήρη Κυρανάκο. Μάλιστα ο Θάνος Χουλιάρας έτρεξε και τον αγώνα των 10 χιλιομέτρων μόλις λίγες ώρες πριν με την ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Πυροσβεστών Ελλάδος.

Και οι δυο με βαρύ βιογραφικό στο τομέα του εθελοντισμού, συνεργάστηκαν άψογα για ώρες καταφέρνοντας να διαχειριστούν περισσότερα από 15.000 άτομα που συμμετείχαν στο Μαραθώνιο κατά τη διάρκεια παροχής πληροφοριών σε αυτά καθώς και κατά τη διάρκεια παράδοσης των μεταλλίων.

Η παραμονή τους στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο μπορεί να ξεπέρασε τις 10 ώρες, ωστόσο το χαμόγελο και η καλή διάθεση παρέμενε ακόμα και αυτό φαίνεται σε φωτογραφία που αποτύπωσε ο φακός γνωστού αθλητικού site της χώρας.

Και οι δύο δήλωσαν φυσικά παρών και το 2024 στο 41ο πλέον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot