FOLLOW US: facebook twitter

Κεραυνός Χειμαδιού: «Ναι» στην Α΄ Κατηγορία-Πήρε Θεοδωρακόπουλο

Ημερομηνία: 03-09-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο πρόεδρος του Κεραυνού Κώστας Κυριακόπουλος με τον Γενικό Γραμματέα Κυριάκο Κυριακόπουλο και τον προπονητή Σωτήρη Τζέμο.

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Κεραυνός Χειμαδιού, όπως είχαμε γράψει, δέχτηκε πρόσκληση από την ΕΠΣ Ηλείας να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας και η απόφασή του είναι θετική. Χθες βράδυ οι άνθρωποι του Κεραυνού θα έπαιρναν την τελική τους απόφαση και επικράτησε η άποψη ο Κεραυνός τη νέα σεζόν να παίξει στην μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Χειμαδιού είχε συμμετάσχει την τελευταία φορά στην Α΄ Κατηγορία πριν 7 χρόνια, τη σεζόν 2016-2017. Μάλιστα ήταν 16 σερί χρόνια στην μεγάλη κατηγορία.

Ο προπονητής που θα καθοδηγήσει την ομάδα στην Α΄ Κατηγορία θα είναι ο Σωτήρης Τζέμος, με την προετοιμασία να έχει ήδη ξεκινήσει από τις 19 Αυγούστου. Ο Κεραυνός έχει διατηρήσει στο ρόστερ του σχεδόν όλους τους παίκτες της περσινής σεζόν (αποχώρησε μόνο ο Διονύσης Αθανασόπουλος για τον Πέλοπα Πύργου) και έχει στο έμψυχο δυναμικό του αρκετούς έμπειρους παίκτες με θητεία στην Α΄ Κατηγορία όπως ο Παναγιώτης Αγριδιώτης, ο Σοφοκλής Μπίρμπας, ο Γιώργος Λαμπρόπουλος, ο  Διονύσης Μπαντουδάκης, ο Γιώργος Βαραμπούτης, ο Δημήτρης Δάνισκας κ.α..

Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος

Επιπλέον, ο Κεραυνός έχει ενισχυθεί με τέσσερις παίκτες από την Ολυμπιάδα Γουμέρου, τους Λευτέρη Κωνσταντόπουλο, Δημοσθένη Κολοβάδη, Γιώργο και Νίκο Ροδόπουλο, ενώ συμφώνησε  χθες και με τον καλό επιθετικό Θοδωρή Θεοδωρακόπουλο, που την περσινή σεζόν σκόραρε 24 φορές με τον Α.Ο. Μακρισίων στη Β΄ Κατηγορία. Ο Κεραυνός θα ενισχυθεί και με άλλους παίκτες προκειμένου να διεκδικήσει με πολλές πιθανότητες την παραμονή στην Α΄ Κατηγορία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot