FOLLOW US: facebook twitter

Κεραυνός Βρίνας: Διατίθεται το επετειακό ημερολόγιο – Β. Κοπανιτσάνος: «Το όνειρο συνεχίζεται»

Ημερομηνία: 02-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
30 χρόνια στα ηλειακά γήπεδα η ομάδα της Βρίνας – Β. Κοπανιτσάνος: «Το όνειρο συνεχίζεται»

Ο Κεραυνός Βρίνας εξέδωσε επετειακό ημερολόγιο για τα 30 χρόνια ιστορίας του. Η ομάδα με τα μελανόλευκα χρώματα ιδρύθηκε το 1990 και τη χρονιά που πέρασε έκλεισε 30 χρόνια ιστορίας.

Στο εξώφυλλο αναγράφει «30 χρόνια στιγμών και συνεχίζουμε» και έχει την 11άδα δύο ομάδων, αυτή του έτους ίδρυσης τη σεζόν 1990-1991 και αυτή της φετινής σεζόν 2020-2021, που κατά την διακοπή του πρωταθλήματος στις αρχές Νοεμβρίου ήταν στην τιμητική 5η θέση της Α1, υπό την τεχνική καθοδήγηση του Νίκου Αλεξανδρόπουλου.

Εντός του ημερολογίου υπάρχουν πολλές φωτογραφίες της ομάδας απ’ όλη την 30χρονη πορεία της στο ηλειακό ποδόσφαιρο, αλλά και αποκόμματα των τοπικών εφημερίδων με αναφορές στις επιτυχίες του συλλόγου. Στο οπισθόφυλλο φιλοξενείται το φετινό άρθρο της «Πρωινής» για τον αρχηγό της ομάδας, Διονύση Κιάμο, ο οποίος συγκαταλέγεται στους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στο φετινό πρωτάθλημα της Α1, η βαθμολογία μέχρι τη διακοπή και δυο φωτογραφίες, που η μία απεικονίζει τον προπονητή Νίκο Αλεξανδρόπουλο να δίνει οδηγίες στον Κιάμο και η άλλη είναι πανηγυρική μέσα από τα αποδυτήρια.

Β. Κοπανιτσάνος: «Το όνειρο συνεχίζεται»

Ο επικεφαλής του Κεραυνού, ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με τον σύλλογο, ο δυναμικός παράγοντας Βασίλης Κοπανιτσάνος ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook το εξώφυλλο του ημερολογίου καθώς και την εισαγωγική επιστολή, που βρίσκεται στη 2η σελίδα του ημερολογίου. Ο κ. Κοπανιτσάνος έγραψε χαρακτηριστικά: «26 σελίδες, περισσότερες από 30 φωτογραφίες, αναδρομή σημαντικών στιγμών από την ίδρυση, στατιστικά στοιχεία… 75 χορηγοί τους οποίους και ευχαριστώ προσωπικά έναν έναν… Το όνειρο συνεχίζεται».

Το ημερολόγιο διατίθεται στην τιμή των 10 ευρώ και οι φίλοι της ομάδας μπορούν να στηρίξουν τον Κεραυνό αγοράζοντας αυτή την εξαιρετική έκδοση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος