FOLLOW US: facebook twitter

ΚΔΑΠ «Πυργοπολιτεία»- Ένας σύγχρονος χώρος απασχόλησης παιδιών

Ημερομηνία: 13-09-2024 | Συντάκτης:

Ένας σύγχρονος χώρος δημιουργικής απασχόλησης παιδιών εγκαινιάστηκε στα Χαλικιάτικα Πύργου

Με ιδιαίτερη χαρά πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ΚΔΑΠ «Πυργοπολιτεία» το απόγευμα της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Μεταξά 9-11 (Χαλικιάτικα) στον Πύργο.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ «Πυργοπολιτεία» μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος της πόλης Στάθης Καννής, και είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν και να γνωρίσουν από κοντά τον φιλόξενο αυτό χώρο. Τόσο η υπεύθυνη της δομής κ. Νίκη Δανίκα όσο και το εξειδικευμένο προσωπικό, υποδέχτηκε με θέρμη τον κόσμο, τον ξενάγησε και έδωσε πληροφορίες για τις πλούσιες δραστηριότητες που προσφέρονται στη δομή.

Το ΚΔΑΠ «Πυργοπολιτεία» είναι ένας υπερσύγχρονος χώρος με τέσσερις κατάλληλα διαμορφωμένες και εξοπλισμένες αίθουσες, δυο αίθουσες απασχόλησης, μια αίθουσα κατασκευών και μια αίθουσα μουσικοκινητικής και θεάτρου.

Παράλληλα, έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο προσωπικό, καθώς αυτό αποτελείται από εξειδικευμένους και καταρτισμένους εκπαιδευτικούς.

Στην δομή έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν παιδιά ηλικίας 5-12 χρόνων και είναι δωρεάν για δικαιούχους γονείς των voucher του ΕΣΠΑ.

Πληροφορίες:

Τηλέφωνα: 2621301170 και 6976155926

Διεύθυνση: Πλατεία Μεταξά 9-11 (Χαλικιάτικα)

Facebook: Πυργοπολιτεία ΚΔΑΠ

Instagram: pyrgopoliteia_kdap

Email: pyrgopoliteia@gmail.com


1 Σχόλια για "ΚΔΑΠ «Πυργοπολιτεία»- Ένας σύγχρονος χώρος απασχόλησης παιδιών"

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot