FOLLOW US: facebook twitter

Καταγγελία του ΑΠΟ Κουρτεσίου για εκπρόθεσμη δήλωση συμμετοχής της Ολυμπιάδας

Ημερομηνία: 13-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΑΠΟ Κουρτεσίου καταγγέλλει εκπρόθεσμη δήλωση συμμετοχής της Ολυμπιάδας Γουμέρου στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, και ενώ είναι ο πρώτος επιλαχών από τις ομάδες της Γ΄ Κατηγορίας για άνοδο στην Β΄ κατηγορία. Οι άνθρωποι της ομάδας ζήτησαν και έλαβαν την περασμένη Πέμπτη έγγραφο από την ΕΠΣΗ, που αποδεικνύει πως το παράβολο συμμετοχής της Ολυμπιάδας καταβλήθηκε τρεις μέρες μετά από την καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής και συγκεκριμένα στις 28 Αυγούστου, χωρίς η ΕΠΣΗ να έχει δώσει επίσημα χρονική παράταση στην υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής.

Από την πλευρά της ΕΠΣΗ, όπως αναφέρει υψηλόβαθμο στέλεχός της, στην τροποποιημένη προκήρυξη (30/8) αναφέρεται στο Άρθρο 1 ρητά το εξής: «Σωματείου που έχει τακτοποιήσει τις οικονομικές υποχρεώσεις του προς την ΕΠΣ Ηλείας μέχρι την κλήρωση των Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου, γίνεται δεκτή η δήλωση συμμετοχής του». Ως εκ τούτου, η Διοργανώτρια δεν θα προβεί σε κυρώσεις επί  της Ολυμπιάδας.

Ο ΑΠΟ Κουρτεσίου, όμως, έχει δικαίωμα να προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, που είναι άγνωστο τι θα αποφασίσει. Ωστόσο, για έναν τέτοιο λόγο, για την καθυστερημένη καταβολή του παραβόλου, θεωρείται πολύ δύσκολο (έως απίθανο) η Ε.Π.Ο. να πάρει απόφαση μη συμμετοχής της Ολυμπιάδας στην κατηγορία.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot