FOLLOW US: facebook twitter

«Κατάκολο, Ενότητα Πρόοδος»

Ημερομηνία: 19-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Πρωτοβουλία συσπείρωσης υγιών τοπικών δυνάμεων λόγω των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών αναπτύχθηκε στο Κατάκολο όπου χθες έγινε η παρουσίαση των έξι πρώτων υποψηφίων του συνδυασμού «Κατάκολο, Ενότητα Πρόοδος».

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου είναι ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Νικ. Χρυσικόπουλος και πλαισιώνεται από μονίμους κατοίκους του επινείου που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Οι πρώτοι έξι υποψήφιοι της τοπικής σύνθεσης «Κατάκολο, Ενότητα Πρόοδος» είναι οι:

Κωνσταντίνος Νικ. Χρυσικόπουλος, Χρήστος Σταματόπουλος, Σπύρος Νικ. Βέρρας, Μαρία Κατσαϊτη- Μπαλάσκα, Μαρία Χρυσικοπούλου και Γιάννης Φωτ. Καμπιώτης ενώ αναμένεται η ανακοίνωση κι άλλων υποψηφίων, κατοίκων της περιοχής.

Πρόκειται για κάλεσμα των καιρών και απαίτησης της τοπικής κοινωνίας να βγει από το σημερινό τέλμα με προοπτική να εργαστούν οι ίδιοι οι κάτοικοι του Κατακόλου οι οποίοι και βιώνουν τα προβλήματα του τόπου τους και επιθυμούν να βρουν ουσιαστική και υπεύθυνη λύση” δήλωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κατάκολο Ενότητα Πρόοδος» κ. Κ. Χρυσικόπουλος.

Στις επόμενες ημέρες αναμένεται η ανακοίνωση του προγράμματός τους, η επικοινωνία των μελών του συνδυασμού με τοπικούς φορείς και συλλόγους για την ανταλλαγή απόψεων και την χάραξη κοινής στρατηγικής. Καινοτόμα δράση τους θα είναι και η ανοιχτή συνέλευση των υποψηφίων με τους συγχωριανούς και επαγγελματίες του Κατακόλου με κεντρικό σύνθημά τους «Δίνουμε τα χέρια μας με μόνο μέλημα μας την πρόοδο του χωριού μας».

Δέσμευση του επικεφαλής του συνδυασμού «Κατάκολο Ενότητα Πρόοδος» είναι η αναβάθμιση των υποδομών (Φάρος, Ποντικόκαστρο, Αρχαία Φεία, Σιδηροδρομική Γραμμή , Παραλίες και Βουνό Κατακόλου) καθώς και η ενεργή συμμετοχή της κοινότητας Κατακόλου σε θέματα Τουρισμού, Πολιτισμού και Άθλησης, με την παράλληλη αξιοποίηση ακινήτων στην περιοχή που εγκαταλείφθηκαν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος