FOLLOW US: facebook twitter

Καταγγελία Πολιτιστικού Συλλόγου Λάλα «Ο Άγιος Κωνσταντίνος»: Δηλητηρίασαν αιωνόβιο πλάτανο στο Λάλα!

Ημερομηνία: 02-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Περιβάλλον

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”85717″ img_size=”full”][vc_column_text]Εξοργισμένοι είναι οι κάτοικοι στο Λάλα από τη δράση αγνώστου, ο οποίος χωρίς να γίνει αντιληπτός, δηλητηρίασε σε οκτώ σημεία τον κορμό ενός αιωνόβιου πλατάνου 100 και πλέον χρόνων.

Με ανάρτησή του στο facebook ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λάλα «Ο Άγιος Κωνσταντίνος», κατήγγειλε το γεγονός  δημοσιεύοντας μάλιστα και φωτογραφίες, αναφέροντας:

«Κάποιον (συμπατριώτη μας) ενοχλούσε ο πλάτανος που είναι, ίσως και περισσότερα από 100 χρόνια, δίπλα από την μάντρα του κοιμητηρίου στο χωριό μας. Έτσι, αποφάσισε με ύπουλο τρόπο να τον ξεράνει δηλητηριάζοντάς τον σε 8 σημεία στον κορμό του. Ευτυχώς εντοπίστηκε σχετικά γρήγορα η ζημιά που είχε γίνει από περίοικους. Κινητοποιηθήκαμε άμεσα μαζί με τον πατέρα Νικόλαο, τον πρόεδρο κ. Νίκο Αποστολόπουλο καθώς και τον κ. Γεράσιμο Ποδηματά, συνεισφέροντας με τις πολύτιμες γνώσεις του, ευελπιστώντας να προλάβουμε και να σωθεί ένα από τα λιγοστά πλατάνια που έχουν μείνει στο χωρίο μας.

Μόνο ΝΤΡΟΠΗ μπορούμε να νιώθουμε από τέτοιου είδους ενέργειες….

Ο λόγος της δημοσιοποίησης του συγκεκριμένου συμβάντος δεν είναι άλλος από το να αποτρέψουμε την συνέχιση του καταστροφικού έργου, του εν λόγω θύτη. Επίσης, να γίνει παράδειγμα προς αποφυγήν από όλους μας ώστε να μην έχουμε αντίστοιχα περιστατικά στο μέλλον.»[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot