FOLLOW US: facebook twitter

Α. Κανελλόπουλος: «Δεν θα είμαι στο νέο Δ.Σ. του Πανηλειακού»

Ημερομηνία: 24-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το μέλος του απερχόμενου Δ.Σ. του Πανηλειακού, Αντώνης Κανελλόπουλος, ο οποίος προερχόμενος και αυτός από τους οργανωμένους οπαδούς του Πανηλειακού, έδωσε φέτος μεγάλο αγώνα για να στηριχτεί η ομάδα οικονομικά από την τοπική κοινωνία, δεν προτίθεται να συμμετάσχει στο νέο διοικητικό σχήμα του Πανηλειακού, για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους, όπως μας δήλωσε πριν από λίγο.

Ο Αντώνης Κανελλόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά: «Ξεκίνησα πέρυσι με τον Μιχάλη Νικολούλια, τον Βασίλη Αθανασόπουλο, τον Παναγιώτη Παναγούτσο και τα άλλα παιδιά που προερχόμαστε από τους οργανωμένους του Πανηλειακού, για να βοηθήσουμε την ομάδα, όπως μπορούσαμε, να σταθεί στα πόδια της και να αντέξει διοικητικά και οικονομικά στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Προσφέραμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για την ομάδα που αγαπάμε, προκειμένου πρώτα απ’ όλα να επιβιώσει οικονομικά και το καταφέραμε.

Πλέον, όμως, δηλώνω κατηγορηματικά πως δεν πρόκειται να είμαι στο νέο διοικητικό σχήμα του Πανηλειακού, όποιος κι αν αναλάβει την ομάδα. Οι λόγοι είναι προσωπικοί και επαγγελματικοί. Θα είμαι εκτός Ηλείας συνεχώς λόγω της δουλειάς μου και δεν μπορώ να είμαι σε διοικητικό πόστο στην ομάδα. Όποιος όμως κι αν αναλάβει τα ηνία διοικητικά, εγώ θα βοηθήσω όπως μπορώ, διότι πάντα ήμουν και θα είμαι δίπλα στην ομάδα που αγαπάω από μικρό παιδί. Εύχομαι την Κυριακή να βγει κάτι καλό για τον Πανηλειακό».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος