FOLLOW US: facebook twitter

Καλοπροαίρετα από την Αρχαία Ολυμπία…

Ημερομηνία: 25-09-2023 | Συντάκτης:

Δεν ήταν στις προθέσεις μας να αντιπαρατεθούμε καταγγελτικά με τον απερχόμενο Δήμαρχο. Απόδειξη ότι έως σήμερα δεν το έχουμε κάνει. Όμως οι ανακρίβειες και οι διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας δεν μπορούν να μένουν αναπάντητες. Επιπλέον γιατί αδικούν προσπάθειες ανθρώπων και υποτιμούν την νοημοσύνη των πολιτών.

Σε καταχώρηση στον τοπικό τύπο την Παρασκευή 22/9 με τίτλο « όταν μιλάνε τα έργα, τα κακοπροαίρετα στόματα κλείνουν…» παρουσιάζεται μια σειρά από έργα στη Τ.Κ Κούμανι.

Δυστυχώς για εσάς κύριε Δήμαρχε, υπάρχουν καλοπροαίρετα στόματα που δεν φιμώνονται (ξέρετε εσείς), θα λένε πάντα την αλήθεια και εσείς θα εκτίθεστε γιατί έχετε διαζύγιο με την αλήθεια. Ενδεικτικά αναφέρουμε:

  • Τσιμεντοστρώσεις αγροτική οδοποιίας (Ταμείο Μολυβιάς, χρηματοδότηση- έγκριση ΥΠΕΕ 2018)
  • Ασφαλτοστρώσεις- εσωτερική οδοποιία (χρήματα της Τ.Κ Κούμανι ΣΑΤΑ ’17-’21)
  • Κατασκευή δεξαμενής ύδρευσης (πρόγραμμα Φιλόδημος- εγκεκριμένη πίστωση 2018)
  • Δίκτυα ύδρευσης- επεκτάσεις (πρόγραμμα Φιλόδημος- εγκεκριμένη πίστωση 2018)
  • Γήπεδο μπάσκετ (το αναφέρετε, δεν έχετε φωτογραφία, άλλωστε έχει την ίδια εικόνα εδώ και 20 χρόνια)

Για τις παραπάνω αποφάσεις και εγκεκριμένες πιστώσεις από το 2018 (είναι στην διάθεση σας) κάποιοι άλλοι εργάστηκαν. Δεν είναι λοιπόν από χρήματα που εσείς φέρατε όπως με στόμφο δηλώνετε. Το ερώτημα είναι γιατί καθυστερήσατε 4 χρόνια να ξεκινήσετε έργα με έτοιμες μελέτες και χρηματοδοτήσεις, τα στερήσατε από τους πολίτες και το κάνατε 3 μήνες πριν τις εκλογές. Κύριε Γεωργιόπουλε μην εκτίθεστε άλλο με ψεύδη και μεγαλοστομίες. Πέραν όμως από τις οφειλόμενες απαντήσεις για τις υποτιθέμενες χρηματοδοτήσεις που φέρατε, σας καλούμε να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε πρακτικές από την εποχή του εθνικού διχασμού, αυτές που τόσο έντονα χρησιμοποιήσατε μέχρι την κατάθεση των συνδυασμών και δυστυχώς συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε.

  • Πρέπει να καταλάβετε ότι το παλαιοκομματικό προφίλ σας η κοινωνία το έχει ήδη απορρίψει.
  • Τουλάχιστον όταν αποχωρήσετε ας γίνει με μία σχετική αξιοπρέπεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot