FOLLOW US: facebook twitter

Καλοκαιρινή συνάντηση Προσκόπων στο μαγευτικό Κτήμα Μερκούρη στις 23 Αυγούστου

Ημερομηνία: 17-08-2023 | Συντάκτης:

«Η Πυρά ενώνει τις γενιές και ξυπνά τις αναμνήσεις!»     

Και φέτος, συνεχίζοντας την όμορφη δεκαετή παράδοσή τους τα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας θα πραγματοποιήσουν την ετήσια Καλοκαιρινή Συνάντηση, Παλαιών και σύγχρονων Προσκόπων,
Το ραντεβού έχει οριστεί για την Τετάρτη 23η Αυγούστου και 8,30μμ..στο ”Κτήμα Μερκούρη” που προσφέρεται ευγενικά από τους Χρήστο και Βασίλη Κανελλακόπουλο, στελέχη της Προσκοπικής Κίνησης και θα διακοσμηθεί ανάλογα.
Στην Προσκοπική βραδιά, με την ονομασία ‘‘Πυράς Μνήμες’‘ αφού αυτή ενώνει τις γενιές και ξυπνά τις αναμνήσεις που βίωσαν όσοι συμμετείχαν σε Προσκοπικές ομάδες και έζησαν αξέχαστες  εμπειρίες, προσκαλούνται να συμμετάσχουν όχι μόνο τα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, που οργανώνουν την εκδήλωση, αλλά και να αναβαπτιστούν στα υψηλά ιδανικά και Ιδέες της Κίνησης ,να αναπολήσουν τις δραστηριότητες τους, καθώς και φίλοι τους, βαθμοφόροι ,γονείς των προσκόπων, υψηλόβαθμα στελέχη από Αθήνα με επικεφαλής τον Αντ/δρο και μέλος ΔΣ κ. Κώστα Τάτση, από Πελ/σο ,για την επίδοση Τιμητικών Διακρίσεων  σε Μέλη τους και Φίλους ,καθώς και διακεκριμένες προσωπικότητες της Ηλείας.
Η Ομάδα Συντονισμού των Παλαιών Προσκόπων, έχουν προετοιμάσει μια ιδιαίτερη βραδιά.
Μετά από την Προσκοπική Πυρά, τους χαιρετισμούς, τις τιμητικές διακρίσεις, το παραδοσιακό  φαγητό, οι έμπειροι μουσικοί τους [Γιώργ. Μιχαηλίδης, Τ. Τζίφας, π.Καλαμπρέζος τραγούδια Μ. Ρομποτής, Κ. Διαμαντόπουλος], θα παρουσιάσουν ένα ποικίλο πρόγραμμα, προσκοπικά εισαγωγικά και βέβαια μιά πλούσια ποικιλία όλων των ειδών  τραγούδια. Συνεπικουρεί  και το χορευτικό τμήμα του ”Συλλόγου των εν Ηλεία Γορτυνίων”  για τους παραδοσιακούς χορούς, δίνοντας ένα ιδιαίτερο χρώμα στη Συνάντηση αυτή.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την 20η Αυγούστου, απαρεγκλίτως  στον Αρχηγό της Ομάδας Συντονισμού κ. Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, στους Υπαρχηγούς κ.κ. Ανδρ. Γιατρά και Παναγ. Καλαμπρέζο και στα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων...


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος