FOLLOW US: facebook twitter

40 χρόνια μετά…: Κάλεσμα Συνάντηση παλαιών αποφοίτων του Πύργου

Ημερομηνία: 10-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Την συνάντησή τους 40 χρόνια μετά, οργανώνουν οι παλιοί απόφοιτοι του 1981 από το ιστορικό Γυμνάσιο- Λύκειο Αρρένων του Πύργου με πρωτοβουλία του Θοδωρή Αποστολόπουλου, του Γιωργου Καρυδάκη και του  Κώστα Τερλεπάνη, που έκαναν την πρώτη  ανάρτηση στο φβ, καλώντας τους να είναι όλοι παρόντες στο ραντεβού της επανένωσης. Ειδικότερα αναφέρουν:

“8 Ιουνίου 1981. Μια γενιά νέων παιδιών παίρνουμε  το απολυτήριο του Λυκείου με όνειρα, σκέψεις και προβληματισμούς για τη ζωή που ανοίγεται μπροστά μας. Είναι μια αποφοίτηση που σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής στην εκπαίδευση, καθώς είναι η τελευταία τάξη που αποφοιτά από το ιστορικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αρρένων Πύργου, ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα που δεν υφίσταται πλέον ούτε ως κτίριο.

Κάποιοι από εμάς συνέχισαν τις σπουδές, κάποιοι ρίχτηκαν αμέσως στον αγώνα του μεροκάματου. Τα χρόνια πέρασαν, σκορπιστήκαμε, αναζητήσαμε καλύτερη ζωή, ανοίξαμε νέα σπιτικά, μεγαλώσαμε. Όμως όλοι μας σήμερα, είτε επιστήμονες, είτε υπάλληλοι, είτε ελεύθεροι επαγγελματίες, όπου κι αν βρισκόμαστε, 40 χρόνια μετά, αναπολούμε με νοσταλγία τα εφηβικά εκείνα χρόνια.

Αυτή η νοσταλγία ώθησε μια μικρή ομάδα παλιών συμμαθητών, που μένουμε μόνιμα στον Πύργο, στην οργάνωση μιας συνάντησης όσο το δυνατόν περισσότερων συμμαθητών με σκοπό να ξαναφέρουμε όλοι μαζί στη μνήμη μας ένα από τα ομορφότερα κομμάτια της ζωής μας, να νιώσουμε πάλι παιδιά, να θυμηθούμε ο ένας τον άλλο, να θυμηθούμε τις ευχάριστες αλλά, γιατί όχι, και τις δυσάρεστες στιγμές που ζήσαμε στις αίθουσες εκείνου του σχολείου αλλά και έξω από αυτές, στο προαύλιο, στις εκδρομές.

Προσκαλούμε και περιμένουμε ΟΛΟΥΣ τους παλιούς μας συμμαθητές να συναντηθούμε τούτο το καλοκαίρι, στις 7 ή στις 21 Αυγούστου, ημέρα Σάββατο (η ακριβής ημερομηνία θα εξαρτηθεί από τις συμμετοχές σας) ενώ ο τόπος συνάντησης θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα.

Επικοινωνία για τη συμμετοχή σας:

Θοδωρής Αποστολόπουλος τηλ. 6981874884 e-mail:

Γιώργος Καρυδάκης  τηλ. 6976444949 e-mail: karid@patrisnews.gr

Κώστας Τερλεπάνης  τηλ. 6955112410 e-mail: terleconstas@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος