FOLLOW US: facebook twitter

«Καλές εξορμήσεις» η ευχή για το 2024!

Ημερομηνία: 12-03-2024 | Συντάκτης:

Στην κοπή της πίτας του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας

Με ευχές για ‘καλά κυνήγια’, εξορμήσεις με σεβασμό στη φύση και με ενότητα μεταξύ των μελών, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου, παρουσία πολλών μελών και φίλων του Συλλόγου, με την συμμετοχή και του Δημάρχου Ήλιδας Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος έδωσε τις ευχές του, καθώς και των αντιδημάρχων του Δήμου Ήλιδας, Κώστα Τσεριώνη, Κώστα Τρικόγια και Κώστα Αναγνωστόπουλου, του προέδρου της ΔΕΥΑ Πηνειού και μέλους του Συλλόγου, Παναγιώτη Θεοδωρακόπουλου και του Δασάρχη Αμαλιάδας, που βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με το Σύλλογο, Βασίλη Μποβολέτη.

Σε κλίμα ενότητας

Για το έργο του Συλλόγου και τον προγραμματισμό των δράσεων για τη νέα χρονιά, έκανε σύντομη αναφορά ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας Κωνσταντίνος Μουσάς, ο οποίος εστίασε στην ενότητα που πρέπει να έχουν τα μέλη του, ώστε από κοινού να απολαμβάνουν το κυνήγι, προστατεύοντας ταυτόχρονα το περιβάλλον. Αναφορικά με την κυνηγετική περίοδο που ολοκληρώθηκε στο τέλος Φεβρουαρίου, έκανε λόγο για μία καλή χρονιά και ανανέωσε το ραντεβού για τη νέα περίοδο που ξεκινά τον ερχόμενο Αύγουστο.

Την ημέρα της εκδήλωσης είχε προγραμματιστεί να απονεμηθούν από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αναμνηστικές τιμητικές πλακέτες, σε μέλη που έχουν προσφέρει σημαντικά στο Σύλλογο και σε μέλη που παραμένουν μέλη του Συλλόγου παρά το προχωρημένο της ηλικίας τους. Ωστόσο δεν κατέστη εφικτό να παραστούν, πλην του κ. Βασίλη Ρουμελιώτη, ο οποίος είχε υπηρετήσει στη διοίκηση του Συλλόγου και η απονομή στους υπόλοιπους θα γίνει σε δεύτερο χρόνο.

Να σημειωθεί ότι πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση της ετήσιας λαχειοφόρου, με τυχερό λαχνό το νούμερο (204), που κερδίζει μία άδεια κυνηγιού, ίδια με αυτήν που είχε θεωρηθεί για τη φετινή σεζόν.

Σε ότι αφορά το φλουρί της πίτας, τυχερός ήταν ο ταμίας του Συλλόγου, Κώστας Αντωνόπουλος, ο οποίος προς τιμήν του παρέδωσε το δώρο του (5 κουτιά φυσίγγια) σε πιτσιρικά που είχε συνοδεύσει τον πατέρα του, μέλος του Συλλόγου, στην εκδήλωση. 

Μ.Κ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος