FOLLOW US: facebook twitter

Καιρός: Με ζέστη οι επόμενες μέρες

Ημερομηνία: 24-09-2024 | Συντάκτης:

Άκρως καλοκαιρινό θα είναι το σκηνικό του καιρού τις προσεχείς μέρες με την θερμοκρασία να παίρνει την ανιούσα όπως αποφαίνεται και ο Σάκης Αρναούτογλου αναρτώντας το γράφημα με την πορεία του υδράργυρου μέχρι το τέλος της εβδομάδας. 

Η θερμοκρασία μπαίνει σε τροχιά ανόδου θυμίζοντας έντονα μέρες καλοκαιριού με τον θερμόμετρο να σκαρφαλώνει σε ορισμένες περιοχές στους 30 ακόμη και στους 32 βαθμούς Κελσίου παρότι ημερολογιακά διανύουμε τα τέλη Σεπτέμβρη και τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου.

Βέβαια όπως αποτυπώνεται και στο γράφημα ναι μεν η εβδομάδα θα είναι ιδιαιτέρως θερμή όμως από τα 32αρια θα φτάσουμε στα…25αρια στις αρχές Οκτωβρίου. Τα θερμοκρασιακά σκαμπανεβάσματα του καιρού έχουν ενδιαφέρον καθώς η μέση μέγιστη θερμοκρασία κάνει τα δικά της τερτίπια από την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου έως και την Τρίτη 1 Οκτωβρίου.

Όπως τονίζει ο μετεωρολόγος το γράφημα με τις θερμοκρασίες αναφέρεται στη μέση/μέγιστη θερμοκρασία κάθε ημέρας, ενώ προσθέτει ότι σε κλειστές πεδινές περιοχές μακριά από τη θάλασσα η θερμοκρασία θα ανέβει έως 1-2 βαθμούς Κελσίου ψηλότερα. Παράλληλα, στις ορεινότερες έως 1000 μέτρα υψόμετρο και στις παραθαλάσσιες ο υδράργυρος θα δείξει 3-6 χαμηλότερη θερμοκρασία και 3-5 αντίστοιχα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot