FOLLOW US: facebook twitter

Και επισήμως στη Θύελλα ο Γαλανόπουλος

Ημερομηνία: 28-06-2024 | Συντάκτης:
Φωτογραφία: Βαγγέλης Δημητρόπουλος

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Γιώργος Γαλανόπουλος είναι η δέκατη μεταγραφή της Θύελλα Πύργος F.C.. O έμπειρος δεξιοπόδαρος μπακ-χαφ, για τον οποίο είχαμε γράψει την προηγούμενη εβδομάδα, ανακοινώθηκε από την ομάδα του Πύργου.

Ο 32χρονος αμυντικός την περασμένη σεζόν ήταν βασικό στέλεχος του Α.Ο. Ξενοφών και συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ηλείας. Ο Γαλανόπουλος έχει και αυτός εμπειρίες από τις εθνικές κατηγορίες και η Θύελλα συνεχίζει να επανδρώνει το ρόστερ με ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις από υψηλότερες κατηγορίες. Θυμίζουμε πως έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής τους Λαθύρη, Μπίσα, Λιόση, Μπέριο, Διαμαντόπουλο, Καρακίτσο, Αντωνόπουλο, Κατσιώλη και Χαντί.

Η ανακοίνωση της Θύελλας για Γαλανόπουλο: «Η Θύελλα Πύργος F.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την δέκατη μεταγραφή της ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025. Ο Γιώργος Γαλανόπουλος συμφώνησε να φορά τη φανέλα της ομάδας μας τη νέα σεζόν.

Ο Γιώργος Γαλανόπουλος έχει γεννηθεί στις 10/12/1991, είναι από τον Πλάτανο της Αρχ. Ολυμπίας και αγωνίζεται στη θέση του δεξιού ακραίου οπισθοφύλακα. Έχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Ηρακλή Πύργου κι έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες με τον Εθνικό Αστέρα, τον Αίαντα Ταύρου, τον ΠΑΟ Βάρδας, τον ΠΑΣ Ωρωπός και τον Πανηλειακό. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Δάφνη Ανδραβίδας, Άρη Αρχ. Ολυμπίας και Ενιπέα Λαντζοΐου.

Τα τελευταία χρόνια έπαιξε στον Α.Ο. Ξενοφών (4 χρόνια) και στον Πανηλειακό (3 χρόνια), αγωνιζόμενος με την ομάδα του Πύργου και στη Γ΄ Εθνική. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον Ξενοφώντα και συνέβαλε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ηλείας.

Γιώργο, καλώς ήρθες στην Θύελλα Πύργος F.C., σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

Γ. Γαλανόπουλος

«Ευχαριστώ την Διοίκηση

του Ξενοφώντα για όσα έκανε για μένα»

Ο Γιώργος Γαλανόπουλος μέσω δήλωσής του ευχαρίστησε θερμά την Διοίκηση του Ξενοφώντα για όσα έκανε για να τον φέρει πέρυσι στην ομάδα και ευχαρίστησε και τον φίλαθλο κόσμο της Κρέστενας για την αγάπη προς το πρόσωπό του.

Η δήλωση του Γαλανόπουλου  αναφέρει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Ξενοφώντα για όσα έκαναν για μένα το περασμένο καλοκαίρι που μετά από δυσκολίες με έφεραν στην ομάδα! Έδωσα τα πάντα μέσα στο γήπεδο και νομίζω να τους έβγαλα ασπροπρόσωπους με την κατάκτηση του τίτλου που δεν ήταν αυτοσκοπός! Ο Ξενοφώντας είναι κάτι ιδιαίτερο για όλους όσους έχουν παίξει χρόνια με την φανέλα του και εγώ δεν είμαι εξαίρεση σε αυτό! Επίσης ευχαριστώ όλο τον κόσμο της Κρέστενας για την αγάπη που δείχνει στο πρόσωπό μου, είναι αμοιβαίο!

Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και κανείς δεν ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον!

Με εκτίμηση και απεριόριστο σεβασμό

Γιώργος Γαλανόπουλος».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Proini_05.07.2024-704x1024.jpg

Καιρός Πύργος