FOLLOW US: facebook twitter

Κ. Τζαβάρας: «Δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής-Δεν με σηκώνει το κλίμα…»

Ημερομηνία: 24-02-2023 | Συντάκτης:

Ευγενικές αιχμές από τον Ηλείο βουλευτή ενόψει εκλογών. Τι εκτιμά για την ανακοίνωση του Κώστα Καραμανλή σχετικά με τις εκλογές. Τι δήλωσε για τις υποκλοπές.

«Δεν με σηκώνει το κλίμα» δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τζαβάρας, ξεκαθαρίζοντας οριστικά ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές.

Μιλώντας στον ΡΣ «Στο Κόκκινο» ο βουλευτής Ηλείας άφησε αιχμές προς όλους, αλλά και προς την παράταξή του σημειώνοντας ότι διαφωνεί με όρους οπαδικής αντιπαράθεσης που επικρατούν για να προσθέσει πως φέρουν όλοι ευθύνες για αυτό. Όταν ρωτήθηκε εάν εντάσσει και τη Ν.Δ. στους υπεύθυνους, απάντησε θετικά.

Έδωσε, ακόμη, και τη δική του εκτίμηση για την ανακοίνωση του Κώστα Καραμανλή επισημαίνοντας ότι από τη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού «προκύπτουν κάποια στοιχεία προβληματισμού».

«Το σύστημα σε βγάζει έξω κι εσύ είσαι υποχρεωμένος να πάρεις το μήνυμα και να πεις “γεια σας” γιατί αλλιώς δεν σέβεσαι τον εαυτό σου», εξήγησε ο Κώστας Τζαβάρας, μιλώντας τόσο για τον ίδιο, όσο, όμως, και για τον πρώην πρωθυπουργό. 

Από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπει το σκάνδαλο των υποκλοπών, καθώς ο Ηλείος βουλευτής ήταν από τους λίγους που μίλησε καθαρά και ήταν ανοιχτά εκτός γαλάζιας γραμμής. Ο Κώστας Τζαβάρας σημείωσε ότι ο προβληματισμός και η απόφασή του να μην είναι ξανά υποψήφιος είναι «ένδειξη μίας δυσαρμονίας που εκδηλώθηκε στην σχέσεις μου με αυτό το σύστημα». «Με τις απόψεις και τις δηλώσεις μου έδωσα στίγμα. Φάνηκε ότι ο Τζαβάρας δε χωράει σε αυτό το σύστημα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot