FOLLOW US: facebook twitter

K. Ντάβαρης: «Αρνήθηκα να υπογράψω για να πάνε σε άλλη ηλειακή ομάδα»

Ημερομηνία: 29-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο πρόεδρος του Πανηλειακού, Κώστας Ντάβαρης, μέσω γραπτής δήλωσής του απάντησε στην δήλωση αποχώρησης των αδερφών Τσίγκρηλα, αναφέροντας πως αρνήθηκε να υπογράψει ελευθέρας ώστε να πάνε σε άλλη ηλειακή ομάδα.

Η δήλωση του Κ. Ντάβαρη είναι η εξής:

«Το δελτίο των δυο ποδοσφαιριστών, Δημήτρη και Παναγιώτη Τσίγκρηλα, λήγει του χρόνου. Οπότε μπορούν τότε να φύγουν μόνοι τους. Παρά την πολύ μεγάλη πρόταση που έχει γίνει του Δημήτρη, επειδή είμαστε Α΄ κατηγορία και θέλει να παίξει στη Γ΄ Εθνική, αυτός αρνήθηκε. Του κάναμε μια πρόταση την οποία δεν θα έβρισκε στη Γ΄ Εθνική. Αρνήθηκε επειδή όπως είπε έχει πάρει απόφαση η οικογένειά του να φύγει. Του είπα αρχικά ότι δεν μπορεί να φύγει να αφήσει την ομάδα ξεκρέμαστη. Και θα το σκεφτώ, ώστε να του απαντήσω σε λίγες μέρες. Πήγαν και μου έφεραν χαρτιά να υπογράψω. Ο Πανηλειακός είναι ιδέα και οι ιδέες δεν πεθαίνουν, σε αυτό συμφωνώ. Όμως είναι ιδέα για όποιον τον σέβεται και τον υπερασπίζεται. Είπα πέρσι στους παίκτες, ότι αν πέσει η ομάδα, δεν φεύγει κανένας. Συμφωνήσαμε και το είχαμε κουβεντιάσει όλοι μαζί πολλές φορές, ότι θα μείνουμε όλοι εδώ να την ανεβάσουμε πάλι. Ιδέα είναι το οτιδήποτε για το καλό της ομάδας και όχι για το προσωπικό μας συμφέρον, το συμφέρον του καθενός. Και εν τέλει, μετά από όλα αυτά, τους είπα να βρουν ομάδα και να με ειδοποιήσουν να τους στείλω το δελτίο. Δεν τους αρνήθηκα. Εκείνο το οποίο τους αρνήθηκα, ήταν να τους υπογράψω ελευθέρας να φύγουν και να πάνε σε άλλη ηλειακή ομάδα, ανταγωνιστική προς τον Πανηλειακό».

ΥΓ 1: Το 2020, Δημήτρη, σου έδωσα το δελτίο δίχως ούτε ένα ευρώ και παρόλα αυτά με κοροϊδέψατε. Πήγες στην Παναχαϊκή και ο αδερφός σου, Παναγιώτης, μολονότι είχαμε συμφωνήσει, δεν ήρθε και τον δώσαμε δανεικό στη Θύελλα Πύργου.

ΥΓ 2: Πόσα χρήματα έχετε πάρει τόσα χρόνια από το Πανηλειακό;

ΥΓ 3: Είναι ψέματα ότι κουβεντιάζετε με ομάδες τοπικές πριν καν μιλήσετε με τον Πανηλειακό;

Τέλος θα ήθελα να πω ότι ο Πανηλειακός δεν έχει ενοχλήσει κανέναν ποδοσφαιριστή που ανήκει σε άλλη ομάδα, καλό θα ήταν οι ομάδες που θέλουν παίκτες μας να έρχονται στη διοίκηση του Πανηλειακού.

Δεν θα επανέλθουμε και δεν θα απαντήσουμε πουθενά, ο Πανηλειακός δεν εκβιάζεται από κανέναν. Οι ιδέες δεν πουλιούνται για τίποτα. Πανηλειακός στα εύκολα ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΑΡΑ στα δύσκολα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος