FOLLOW US: facebook twitter

Ήταν μία μαγική βραδιά!

Ημερομηνία: 19-07-2024 | Συντάκτης:

Γεμάτη χρώματα και συναισθήματα η θεατρική παράσταση «Ποκαχόντας» των παιδιών του ΚΔΑΠμεΑ Διάπλασις Πύργου

Γράφει η Κική Κολοβέρου


Χρώματα, συναισθήματα και μαγεία, γέμισε η θεατρική σκηνή του 1ου Γυμνασίου Πύργου, στην εξαιρετική παράσταση που παρουσίασαν τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Διάπλασις» με τίτλο «Ποκαχόντας», χάρη στην ακούραστη δουλειά και την αφοσίωση των μικρών και μεγάλων ηθοποιών.

Τα παιδιά, στάθηκαν με αυτοπεποίθηση στη σκηνή, είπαν με σιγουριά τα λόγια τους, χόρεψαν, αυτοσχεδίασαν και το ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους, αποσπώντας όπως ήταν αναμενόμενο, το πιο ζεστό και παρατεταμένο χειροκρότημα από τους γονείς, τους συγγενείς και τους δασκάλους τους.

Κάθε παιδί έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και όπως είπε και η εικαστικός του ΚΔΑΠ ΑμεΑ Διάπλασις κ. Αλίκη Τσιφτσοπούλου σε ανάρτηση της, «δούλεψαν πολύ για το αποτέλεσμα, γιατί ήθελαν να το ζήσουν, γιατί ήθελαν να μας κάνουν χαρούμενους και περήφανους, γιατί ήθελαν να αποδείξουν ότι μπορούν και γιατί ήθελαν να νιώσουν αυτό το συναίσθημα της ικανοποίησης όταν καταφέρνεις κάτι!. Τα στηρίξαμε, τους δείξαμε το δρόμο να το καταφέρουν. Γίναμε συνοδοιπόροι τους και όχι δεκανίκι τους. Ναι, είμαι πολύ συγκινημένη. Μπράβο στα παιδιά μας. Μπράβο στα αστέρια μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot