FOLLOW US: facebook twitter

Ισόπαλη στις καθυστερήσεις η Θύελλα στα Φιλιατρά

Ημερομηνία: 26-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Θύελλα Πύργος F.C. έδωσε  το απόγευμα της Κυριακής το δεύτερο φιλικό της παιχνίδι, στα Φιλιατρά αυτή τη φορά, με αντίπαλο την επίσης φιλόδοξη φέτος Εράνη. Τελικό σκορ 2-2 με την Εράνη να ισοφαρίζει με πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Η Θύελλα, που παρατάχθηκε χωρίς τους τραυματίες Μπέριο και Τζανέτο, παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο κι έχασε πολλές ευκαιρίες, κυρίως στο α΄ ημίχρονο. Στο α΄ μέρος η ομάδα του Πύργου είχε τις ευκαιρίες, αλλά η Εράνη ήταν αυτή που σκόραρε πρώτη με απευθείας φάουλ. Οι Πυργιώτες είχαν χαμένα τετ-α-τετ με τους Μπίσα, Λαθύρη, Σέζαρ, αλλά η Εράνη βρήκε πρώτη δίχτυα με απευθείας φάουλ του Κωνσταντόπουλου στο 10΄. Εν τέλει η ομάδα του Ανδρέα Τρυφωνόπουλου πέτυχε το γκολ που δικαιούταν στο α΄ ημίχρονο, στο 30΄,  ύστερα από ωραίο συνδυασμό, με άπιαστο πλασέ του Λαθύρη, από πάσα του Μαρίνου κι αφού ο Χαντί προσποιήθηκε ωραία αφήνοντας τη μπάλα για τον σκόρερ Λαθύρη.

Στο β΄ ημίχρονο η Θύελλα συνέχισε να έχει καλή εικόνα, περνώντας στο ματς και τους υπόλοιπους καλούς παίκτες που έχει στο ρόστερ της και στο 80΄ ο Μπίσα έγραψε το 1-2 με απευθείας φάουλ. Η Εράνη ανέβασε κι αυτή την απόδοσή της στο τελευταίο τέταρτο και στις καθυστερήσεις ισοφάρισε 2-2 με αυστηρό πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Λιόσης και εκτέλεσε εύστοχα ο Κωνσταντόπουλος.

Θύελλα: Καρακίτσος, Λιόσης, Τσίγκρηλας, Μπουτσικάκης, Διαμαντόπουλος, Σέζαρ,  Κατσιώλης, Χαντί, Μαρίνου, Λαθύρης, Μπίσα. Αγωνίστηκαν και οι Κουρλός, Γαλανόπουλος, Αντωνόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Αποστολόπουλος, Λούσκος, Τρυφωνόπουλος, Φιλιππής. 

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot