FOLLOW US: facebook twitter

Ισχυρό μήνυμα νίκης για τον Άρη Παναγιωτόπουλο

Ημερομηνία: 12-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Λαοθάλασσα στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου

Σε κλίμα νίκης, με έντονη τη διάθεση για αλλαγή, εκατοντάδες πολίτες από την Αρχαία Ολυμπία και τις κοινότητες υποδέχτηκαν, αγκάλιασαν και έδωσαν τα χέρια με τον αυριανό δήμαρχο κ. Άρη Παναγιωτόπουλο, έναν νέο και με όραμα άνθρωπο, ιδιαίτερα αποδεκτό από την κοινωνία, κάτι που επιβεβαιώθηκε από την παρουσία των πολιτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της δημοτική παράταξης «ΟΛΥΜΠΙΑ ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΟΣ».

Οι πολίτες του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας κυριολεκτικά «βράζουν» και επιθυμούν διακαώς μια αλλαγή, η οποία θα τους βγάλει από το τέλμα και την απαξίωση και θα δώσει στην Ολυμπία την αίγλη και την αξία που της ταιριάζει, ως Παγκόσμια Πόλη που είναι.

Εκατοντάδες πολίτες παραβρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου το οποίο βρίσκεται στην οδό Πραξιτέλους Κονδύλη, έναντι Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Αρχαία Ολυμπία και είναι ανοιχτό καθημερινά για τους φίλους και τους υποστηρικτές του κ. Παναγιωτόπουλου.

Η παρουσία του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, δημιουργώντας μια λαοθάλασσα αγάπης, χειροκροτημάτων και ενθουσιασμού για αλλαγή στο δήμο Αρχαίας Ολυμπίας.

Ανάγκη για αλλαγή

Μιλώντας αρχικά στο πολυπληθές κοινό ο κ. Παναγιωτόπουλος επισήμανε ότι η ενασχόλησή του με την Αυτοδιοίκηση ξεκινάει από τη μεγάλη αγάπη που έχει για το δήμο Ολυμπίας, τον τόπο που επέλεξε να εγκατασταθεί και να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά, διευκρινίζοντας ότι δεν είναι πολιτικός και ούτε θέλει να γίνει, επισημαίνοντας «Η τεράστια ιστορία που φέρει Παγκοσμίως η Αρχαία Ολυμπία αποτέλεσε το βασικότερο κίνητρο μου για να αναμειχθώ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση πριν από χρόνια και στη συνέχεια η ανταπόκριση και η αγάπη του κόσμου, μου έδωσε δύναμη να συνεχίσω. Τα πρώτα χρόνια που εκλέχθηκα αν και χρονικά συνέπεσαν με την οικονομική κρίση που έπληττε τότε τη χώρα, καταφέραμε να κάνουμε μαζί με τους συνεργάτες μου πολύ σημαντικά πράγματα, τα οποία και ξέρετε. Πίστευα και πιστεύω ότι με συνεργασία, ενότητα, όραμα και προγραμματισμό μπορούν να γίνουν μικρά θαύματα που όλα μαζί θα μας οδηγήσουν στο αύριο, της ανάπτυξης, του εκσυγχρονισμού, στο αύριο που σας αξίζει, στο αύριο που αξίζει στα παιδιά μας».

Ο κ. Παναγιωτόπουλος τον οποίο διέκοπτε διαρκώς το κοινό με χειροκροτήματα, κάλεσε δίπλα του στο βήμα τον κ. Σωτήρη Παπαηλίου του οποίου ο συνδυασμός «Δεον», ενώθηκε με τον δικό του επιβεβαιώνοντας το σύνθημα της παράταξής του «Μαζί μπορούμε περισσότερα, Μαζί μπορούμε καλύτερα», με το κοινό να τάσσεται μαζί τους, δίνοντάς τους εισιτήριο νίκης για τις εκλογές στις 8 Οκτωβρίου.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο πατέρας Μιχάλης και παραβρέθηκε σύσσωμη η παράταξη, φίλοι και υποστηρικτές του κ. Παναγιωτόπουλου μεταξύ των οποίων και ο πρώην δήμαρχος κ. Θύμιος Κοτζάς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot