FOLLOW US: facebook twitter

Ήρεμη νύχτα με πρωτοχρονιάτικο «ξεκρέμασμα»!

Ημερομηνία: 03-01-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Χωρίς ιδιαίτερα συμβάντα μπήκε το 2022 στην Ηλεία για την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.


Η πρώτη κλήση στο «100» καταγράφηκε ένα τέταρτο μετά την αλλαγή του χρόνου και αφορούσε καταγγελία για δυνατή μουσική στην Αμαλιάδα, περιστατικό του οποίου επιλήφθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί, χωρίς εντέλει να διαπιστώσουν παράβαση.

Λίγο πριν από τις 2:30 τα ξημερώματα σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό τριών ατόμων στον Πύργο, ενώ το ΕΚΑΒ κλήθηκε να εκτελέσει ένα ακόμα δρομολόγιο για την Πάτρα, που αφορούσε διακομιδή ασθενούς νοσήσαντος από κορονοϊό. Σε ό,τι αφορά την Πυροσβεστική, το πρώτο καταγεγραμμένο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί για φωτιά σε καμινάδα στην Καλλιθέα του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Το πιο ασυνήθιστο συμβάν σημειώθηκε ανήμερα το πρωί της Πρωτοχρονιά στον Πύργο, με τον εγκλωβισμό συνταξιούχου εναερίτη σε κολόνα της ΔΕΗ στην περιοχή πέριξ του Ιερού Ναού του Αγίου Σπυρίδωνα, ο οποίος επιχείρησε να αλλάξει τη λάμπα για να φωτίζει καλύτερα, αλλά για άγνωστη αιτία έμεινε μετέωρος εκεί. Ευτυχώς, διερχόμενος πολίτης ειδοποίησε τις Αρχές για την άμεση επέμβασή τους και τον απεγκλωβισμό του.


Καιρός Πύργος