FOLLOW US: facebook twitter

Ηρακλής Πύργου: Με νεανικό ρόστερ στην Α1 ΕΣΚΑΗ

Ημερομηνία: 15-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Ηρακλής Πύργου επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ και θα συμμετάσχει με νεανικό, ως επί το πλείστον, ρόστερ, με στόχο οι νεαροί παίκτες που προέρχονται από την ακαδημία του να πάρουν εμπειρίες από το υψηλότερο επίπεδο της ΕΣΚΑΗ!

Προπονητής συνεχίζει ο έμπειρος Τάσος Σκίπης, ενώ από την περσινή ομάδα συνεχίζουν από πλευράς έμπειρων παικτών οι Ξενοφώντας Σακελλαρίου, Χάρης Τροχανάς, Λεωνίδας Γεωργόπουλος και Γιάννης Κωσταρέλλος. Ανοιχτό είναι το θέμα της παραμονής του Αλέξανδρου Κοντάρη.

Από κει και πέρα, ο Ηρακλής έχει αποκτήσει τον πολύπειρο πλέι-μέικερ Αποστόλη Ασημακόπουλο, που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Πανωλενειακό, ενώ επέστρεψε στον Πύργο από τις σπουδές του και ενσωματώθηκε στην ομάδα ο 23χρονος γκαρντ, Ντίνος Ζαγκλής.

Στον Ηρακλή συνεχίζουν οι προερχόμενοι από την ακαδημία Θοδωρής Δημόπουλος, Γιάννης Καραλής και οι Σπύρος και Παναγιώτης Κουρέας, ενώ προωθήθηκαν φέτος στην ανδρική ομάδα από το εφηβικό οι Βουρλούμης, Λαϊνόπουλος και Πετρόπουλος. Συνεπώς, οι «πράσινοι» θα παραταχθούν στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ με επτά νεαρούς παίκτες από την ακαδημία, με στόχο να πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής και μαζί πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot