FOLLOW US: facebook twitter

Ηρακλής/Παιδικό: Νίκησε τον Προμηθέα, πήρε αήττητος την άνοδο!

Ημερομηνία: 21-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι Παίδες του Ηρακλή Πύργου, που έχουν εξασφαλίσει την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία Παίδων της ΕΣΚΑΗ, νίκησαν και τον Προμηθέα το βράδυ της Τετάρτης στο «Γ. Βασιλακόπουλος», με σκορ 89-50, για το Πρωτάθλημα Παίδων Β΄ της ΕΣΚΑΗ, έφτασαν το αήττητο σερί τους στις 24 νίκες (!) και «κλείδωσαν» την 1η θέση και στην τελική φάση του πρωταθλήματος. Έτσι, θα πάρουν μέρος στο Final-4 των Παίδων της ΕΣΚΑΗ, γεγονός που αποτελεί μεγάλη επιτυχία. 

Το ομαδικό πνεύμα, η καλή άμυνα και η μαχητικότητα των παικτών έδωσαν το ροζ φύλλο αγώνα στην ομάδα του Κώστα Σκίπη, στο παιχνίδι με τον Προμηθέα.

Κυρίως όμως η ομάδα του Πύργου έχει κερδίσει την εκτίμηση και το σεβασμό όλων τόσο για τα καλά αποτελέσματα όσο και για τη συνέπεια, το αγωνιστικό πάθος, το ομαδικό πνεύμα και τη συμμετοχικότητα που επιδεικνύουν οι μικροί αθλητές με την μεγάλη ψυχή.

Η Διοίκηση της Γ.Ε.Π. Ηρακλής ευχαριστεί τους αθλητές και τους προπονητές αυτής της ταλαντούχας ομάδας, που κρατούν τη σημαία του Ηρακλή ψηλά.

Τα δεκάλεπτα: 15-16, 41-23, 64-34, 89-50.

Ηρακλής (Κ. Σκίπης): Βασιλόπουλος 22, Καρνάρος 10, Βεργής 4, Χατζηδάκης 3, Τσεπενέκας 7, Χάρδας 2, Πλατανίτης 10, Χριστοδουλόπουλος 4, Μ. Σκίπης 4, Μπουρλούμης 7(1), Τσίκας 16(4), Πετρόπουλος

Προμηθέας 2014 (Τσούνας): Τόσκας, Κατσαούνης, Χρόνης 7(1), Αθανασίου, Σκόνδρας 5(1), Θαρτόρι 1, Μιχαλόπουλος, Ζυγομάλας 18, Κουστουμπάρδης 3, Καπράλος 3(1), Τσαμαντάρης 13(1).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος