FOLLOW US: facebook twitter

Ιωάννης Πλεμμένος: Περισσότερο χαρούμενος που συναντήθηκα με όμορφους ανθρώπους…

Ημερομηνία: 26-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”87548″ img_size=”full”][vc_column_text]Σε αυτή την συναρπαστική περιπέτεια των δημοτικών εκλογών στην πόλη μας, αν για ένα πράγμα είμαι περισσότερο χαρούμενος είναι πως συναντήθηκα με πολύ όμορφους ανθρώπους που μαζί δίνουμε τον αγώνα τον καλό. Και κρατήστε αυτό το μαζί.

Όχι πολύ διαφορετικούς από εσάς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές. Μάλλον καθόλου διαφορετικούς. Έχουν όπως όλοι μας τις έννοιες τους, τις αγωνίες τους, έχουν οικογένεια παιδιά, παλεύουν για την καθημερινότητα. Και για αυτό αγωνιούν και ελπίζουν για την πόλη τους. Και θέλουν να τη δουν να γίνεται καλύτερη. Πιο λειτουργική, πιο ανοιχτή, πιο ανθρώπινη, τελικά πιο όμορφη.

Ανάμεσα τους δεν θα συναντήσετε «επαγγελματίες» της τοπικής πολιτικής, τα «βαριά χαρτιά», όπως ακούω να αποκαλούν συχνά στην τοπική αργκό, κάποιους με πολλούς σταυρούς στις προηγούμενες εκλογές.

Ανάμεσα τους δεν θα βρείτε ανακυκλώσιμους πολυθεσίτες!

Δεν σπρώχνονται και σπρώχνουν για να καθίσουν στην πρώτη σειρά, ή για να τους δουν σε κάποια εξέδρα.

Σκέφτονται διαφορετικά, δουλεύουν συλλογικά, ξέρουν να ακούν, έχουν γνώση και γνώμη  και βάζουν πλάτη σε όλα τα δύσκολα.

Κάθε μας συνάντηση είναι για μένα μια μοναδική εμπειρία συνεννόησης διαλόγου και συνεργασίας. Αλλά και μια απολαυστική κουβέντα ανάμεσα σε φίλους πλέον.

Δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να μας εμπιστευτείτε με την ψήφο σας, ξέρω όμως πως αυτή η ομάδα έχει τη διάθεση να αλλάξει την πόλη και τα χωριά της!

Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα με υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας!!!

Ιωάννης Παν. Πλεμμένος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Δήμος Πύργου- Πρωτεύουσα Ευθύνης

Λαμπης Αριστειδόπουλος[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot