FOLLOW US: facebook twitter

Ημερολόγιο καραντίνας 2020: Ελλάδα έχεις ταλέντο!

Ημερομηνία: 13-04-2020 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”109797″ img_size=”full”][vc_column_text]

Γράφει η «έγκλειστη»
  • Ημέρα καραντίνας 15η , 17η ή μήπως…  29η; έχω χάσει το μέτρημα! Και γιατί άλλωστε να μετράω, λες και έκανα ως… μη έγκλειστη την τρελή ζωή για να μου λείπει! Αράχωβα, Μύκονος, Πόρτο Φίνο, από μένα την σελέμπριτι τρομάρα μου περιμένανε να… ζήσουνε! Μέχρι το… Κατάκολο ένα τσιγάρο δρόμος, άντε να «φουντώσω» και δύο μέχρι  τα Ολύμπια και… that’ all!
  • Και σάματις διαφέρουνε από μένα οι περισσότεροι «έγκλειστοι» που σκίζουνε τα ιμάτιά τους ότι μπούχτησαν από το «μένουμε σπίτι» αλλά δεν σκέφτονται ότι με όσα μηχανεύονται για να διασκεδάσουνε την καραντίνα, έχουν κλείσει από τώρα μια θέση στο… «Ελλάδα έχεις ταλέντο»! Και τι δεν κάνουμε για να περάσουμε την ώρα μας!
  • Όλοι γίναμε τραγουδιστές, ζωγράφοι, συγγραφείς, σινεφίλ, αθλητές άπαντες, …  μάγειροι άπαντες και οσονούπω… χοντροί! Αναστενάξανε τα ψυγεία και οι… κατσαρόλες και για να αντισταθμίσουμε τη… μάσα, πρωί- απόγευμα το ρίχνουμε στον… αθλητισμό! Η μετακίνηση Β6 έχει γίνει λατρεία! Το δε άμοιρο… κατοικίδιο, έχει βγάλει… κάλους από τους περιπάτους! Πάρτε του βρε και κανένα παπουτσάκι!
  • Τα δε… challenge- ξέχασα, μάθαμε και… ξένες γλώσσες- σε facebook και instagram δίνει και παίρνει! Γι αυτήν την ιδιότυπη πρόκληση- πρόσκληση βγήκανε από τα σεντούκια ότι παλιές φωτογραφίες μπορείς να φανταστείς. Από τους γάμους των παππουδων  μας μέχρι τις παιδικές σχολικές φωτογραφίες, όλο το… γενεαλογικό μας δέντρο έχει παρελάσει στα social media!Αφήστε το  challenge «βάψου, ντύσου, στολίσου για να πας να πετάξεις στον κάδο… τα σκουπίδια και να βγάλεις φωτογραφία!!! Το τι παγιέτα έπαιξε δεν λέγεται! Τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχά σου που λέει κι ο Καρβέλας βγήκανε στο μεϊντάνι!
  • A! ξέχασα και το διαγωνισμό… ρίζας! Τρέμετε κομμώτριες! Ποια βάφει καλύτερα μόνη της το μαλλί – και να τα βίντεο για την ρίζα ακόμα και από τις σελέμπριτι- γιατί από την κλεισούρα κοντεύουμε να βγούμε… τρίχρωμες και με μαλλί ως το… γόνατο! Που’ ναι ο Ροβινσώνας Κρούσος να μας δει!
  • Άλλη… ασχολία στην καραντίνα το… πλύσιμο των χεριών! 40  φορές την ημέρα – βλέπε Σπύρος Παπαδόπουλος- επί 40 μέρες μας κάνει 1600 φορές! Τα γδάραμε τα χεράκια μας, αφήστε που βρωμοκοπάμε από πάνω μέχρι κάτω… αντισηπτικό! Τύφλα να’ χει η Chanell No5, λουκέτο θα βάλει η επιχείρηση!
  • Κι ενώ εμείς οι ταπεινοί θνητοί είμαστε αραχτοί και light, μαμ, κακά και νάνι και αυτοτρολαριζόμαστε, κάποιοι άλλοι τρέχουν πάνω- κάτω, κάτω- πάνω για το… κοινωνικό σύνολο!  Οι βοηθοί περιφερειάρχη ξεπέρασαν και τους… βοηθούς του Άη Βασίλη! Ο ένας κουβαλάει όλη μέρα καφάσια φράουλες και τις μοιράζει, ο άλλος κάνει καταμέτρηση… αμνοεριφίων κι ο τελευταίος μετράει τα τετραγωνικά των νεοτσιμενταρισμένων δρόμων κι ακόμα λέει δεν… είδαμε τίποτα από το έργο τους! Το αποτέλεσμα είναι ότι εμείς παρόλα αυτά θα  κάνουμε Πάσχα με τον… αστυνόμο, μαζί θα τσουγκρίσουμε τα αυγά και μάλιστα χωρίς τον… οβελία! Αυτός στην καλύτερη θα μπει στο… φούρνο!
  • Α! και ξέχασα να σας ενημερώσω και για τα πρόσφατα ανακοινωθέντα: Πες πουλάκι μου αλεύρι; ο βοηθός Τσιόδρα σε γυρεύει! Τι να κάνει ο άνθρωπος, μια καραντίνα ολόκληρη στο πόδι την έβγαλε άσε που εδώ και 40 μέρες στις 6 το απόγευμα ούτε… κόψιμο δεν μπορεί να τον πιάσει! Είδε κι απόειδε ο χριστιανός και ζήτησε… βοηθό! Όσοι πιστοί προσέλθετε και μάλιστα η πρόσληψη θα είναι μέσω… προκήρυξης! Από τον ΑΣΕΠ ή όχι ενημέρωση δεν έχω! Έχω όμως ανυπομονησία να δω τον καταλληλότερο! Οψόμεθα συν- έγκλειστοί μου!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot