FOLLOW US: facebook twitter

Ημερίδα και τεστ Παπ για την Ημέρα της Γυναίκας από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ήλιδας

Ημερομηνία: 06-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

O Δήμος Ήλιδας, μέσω του Διευρυμένου Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Αμαλιάδος και το Δίκτυο Μαιών Νομού Ηλείας, θα πραγματοποιήσει Ημερίδα προληπτικής γυναικολογικής εξέτασης – Τεστ ΠΑΠ και Ειδικής Ενημέρωσης, σε γυναίκες ωφελούμενες του Κέντρου Κοινότητας καθώς θα γίνει και ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την αξία του γυναικείου προληπτικού  ελέγχου και της ατομικής υγιεινής.

Στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης σε θέματα Προληπτικής Ιατρικής και δεδομένων των στόχων που έχει θέσει το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, θα πραγματοποιήσει μία ακόμα δωρεάν γυναικολογική εξέταση συνοδευόμενη από τη δεύτερη λήψη Τεστ ΠΑΠ, σε ωφελούμενες γυναίκες του Κέντρου Κοινότητας, δίνοντας έμφαση και προτεραιότητα στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.

Ειδικότερα, η εν λόγω δράση έχει προγραμματιστεί με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, την ερχόμενη Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019, με ώρα έναρξης στις 10:30 για την λήψη των δειγμάτων Τεστ ΠΑΠΑ και στις 12:00 για την ενημερωτική ημερίδα. Οι ενδιαφερόμενες γυναίκες μπορούν να προσέρχονται απ’ ευθείας στο Νοσοκομείο Αμαλιάδος, στον πρώτο όροφο, όπου θα πραγματοποιηθούν και οι δύο δράσεις.

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, οι ωφελούμενες του Κέντρου Κοινότητας Ήλιδας μπορούν να κλείσουνραντεβού με τη διοικητική υπάλληλο Αναγνωστοπούλου Ευδοκία, στο τηλεφωνικό κέντρο 2622024187 ή να προσέλθουν στο Κέντρο Κοινότητας, στην οδό Αχιλλέα Μπουντουβή 21(πρώην Αγίου Γεωργίου).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος