FOLLOW US: facebook twitter

Ημερίδα για το «Ψηφιακό Σχολείο» αύριο στον Πύργο – Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Ημερομηνία: 24-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (ΙΤΥΕ) «Διόφαντος» διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Ανάδειξη Ανοιχτών Εκπαιδευτικών Πρακτικών Αξιοποίησης Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη, 5 με 8 το απόγευμα, στο Συνεδριακό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας στον Πύργο.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας σχετικά με α) το ψηφιακό εκπαιδευτικό περιεχόμενο και τις διαδικτυακές υπηρεσίες που έχουν αναπτυχθεί και εξελίσσονται στο πλαίσιο των έργων του Ψηφιακού Σχολείου, β) τη Δράση «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ», αλλά και την  ευαισθητοποίηση και υποστήριξη των εκπαιδευτικών για την εποικοδομητική αξιοποίηση του ψηφιακού εκπαιδευτικού περιεχομένου και την  προώθηση καλών Ανοικτών Εκπαιδευτικών Πρακτικών αξιοποίησης ψηφιακού εκπαιδευτικού περιεχομένου.

Η ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων (Γενικής Παιδείας, ΕΠΑΛ , Ειδικής Αγωγής και Νηπιαγωγείου).

Για την συμμετοχή στην ημερίδα είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο   http://i-participate.gr/?p=1405 μέχρι την Πέμπτη 25/10/2018 ώρα 2:00μ.μ.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο της Δράσης «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» του έργου «Ψηφιακό Σχολείο ΙΙ: Επέκταση και Αξιοποίηση της Ψηφιακής Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας, των Διαδραστικών Βιβλίων και του Αποθετηρίου Μαθησιακών Αντικειμένων» του ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2014-2020, με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) και το Ελληνικό Δημόσιο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος