FOLLOW US: facebook twitter

Ημερίδα για την άνοια στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο Γαστούνης

Ημερομηνία: 20-05-2024 | Συντάκτης:

Ημερίδα με θέμα «Ασθενείς με Άνοια και μη Φαρμακευτικές Παρεμβάσεις στην Άνοια» πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Γαστούνη. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Γηροκομείο Γαστούνης «Η Παναγία η Καθολική» στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο διευθυντής της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Παναγία η Καθολική» κ. Δημήτριος Καρνέζος αναφέρθηκε στη σημασία κατανόησης και στήριξης των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα άνοιας ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη ευαισθητοποίησης της κοινωνίας.

Παράλληλα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης Αθανάσιο Β΄ για την αμέριστη συμπαράσταση στο έργο του ιδρύματος καθώς και τον Δήμαρχο Πηνειού κ. Αλέξη Καστρινό για την πολύτιμη αρωγή του.

Στην ημερίδα μίλησαν ακόμη ο Διδάκτορας Γεροντολογίας κ. Κωστής Προύσκας για την «Ανοϊκή Πραγματικότητα και Συμπεριφορά σε Ανθρώπους με Άνοια» και ο ψυχολόγος κ. Στάθης Τρυφωνόπουλος με θέμα «Ευχάριστες Δραστηριότητες για Ανθρώπους με Άνοια».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Proini_05.07.2024-704x1024.jpg

Καιρός Πύργος