FOLLOW US: facebook twitter

Ημερίδα από το ΚΕΠΕΑ Κρεστένων: “Τα σχολεία υιοθετούν χερσαία και παράκτια οικοσυστήματα”

Ημερομηνία: 07-12-2023 | Συντάκτης:

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κρεστένων στα πλαίσια του προγραμματισμού των δράσεων του για το έτος 2023-2024, της υλοποίησης από το Υπουργείου Παιδείας  του Εκπαιδευτικού Προγράμματος  «Τα σχολεία υιοθετούν χερσαία και παράκτια οικοσυστήματα της Ελλάδας» και της συνεργασίας με τους Υπεύθυνους Σχολικών Δραστηριοτήτων των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, διοργανώνει σήμερα Πέμπτη  Ενημερωτική Ημερίδα Εκπαιδευτικών.  Η ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς  Π/θμιας και Δ/θμιαςΕκπ/σης της ΠΕ Ηλείας  στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο (αίθουσα συνεδριάσεων) και ώρες 11:00 έως 14:00.

Στόχος της δράσης είναι η υποστήριξη των εκπαιδευτικών στην υλοποίηση του Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Τα σχολεία υιοθετούν χερσαία και παράκτια οικοσυστήματα της Ελλάδας» με έναρξη το σχολικό έτος 2023-2024, καθώς και η ενθάρρυνση συνεργασιών και δικτύων των σχολικών μονάδων.

Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα, παρακαλούνται να αποστείλουν στους/στις Υπεύθυνους/ες Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσής τους Αίτηση συμμετοχής.

Ομιλητές της σημερινής ημερίδας, θα είναι ο  Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Περιβάλλοντος του Ιόνιου Παν/μίου Δρ Διονύσης Παναγιωτάρας, ο υπεύθυνος του ΚΕΠΕΑ Κρεστενων  Πέτρος Γαβράς, η Δασολόγος Αλεξάνδρα Αναγνωστοπούλου, η περιβαλλοντολόγος- κτηνίατρος Δήμητρα Λέκκα και η αν. υπεύθυνη του ΚΕΠΕΑ Κρεστένων Αγγελική Τσούρα. 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot