FOLLOW US: facebook twitter

«Ήλιδα – Συμμαχία για το μέλλον»: Γ. Σαραντοπούλου και Θ. Γκινάλα στο ψηφοδέλτιο του Χρ. Χριστοδουλόπουλου

Ημερομηνία: 28-08-2023 | Συντάκτης:

Η καθημερινή επαφή της με τη νεολαία, μέσα από την εργασία της στον δύσκολο και ανταγωνιστικό χώρο της εστίασης, την έχει κάνει κοινωνό των προβλημάτων και της αγωνίας για το αύριο των νέων ανθρώπων του δήμου Ήλιδας.

Ο λόγος για την Γιώτα Σαραντοπούλου που θα δώσει τη δική της «μάχη» στις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου, στο πλευρό του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, στον συνδυασμό «Ήλιδα – Συμμαχία για το μέλλον».

«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την πρόσκληση του κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου να συμμετέχω στον συνδυασμό «Ήλιδα – Συμμαχία για το μέλλον», με στόχο να αγωνιστώ για τα προβλήματα της γενιάς μου, της νέας γενιάς του δήμου Ήλιδας. Έναν δήμο που επέλεξα να ζω και να δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Γιώτα Σαραντοπούλου, μετά τη συνάντησή της με τον επικεφαλής την μεγάλη Συμμαχίας.

Ακόμα όμως μια νέα γυναίκα από τη νέα γενιά, η γεωπόνος Θάλεια Γκινάλα θα ενώσει τις δυνάμεις της και θα αγωνιστεί στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Χρ. Χριστοδουλόπουλου.

«Η συμμετοχή μας είναι το πρώτιστο καθήκον όλων μας, προκειμένου να δούμε τον τόπο μας να προοδεύει. Ως νέοι άνθρωποι, πρέπει να πάρουμε την τύχη και το μέλλον στα χέρια μας. Έχουμε πολύ δρόμο να κάνουμε, πολλά πράγματα να αλλάξουμε, αλλά με θέληση και ώθηση από ανθρώπους με όραμα, όπως ο επικεφαλής του συνδυασμού μας,  μπορούμε και θα τα καταφέρουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά η κυρία Γκινάλα.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος τόνισε -μεταξύ άλλων- τα εξής: «Οι νέοι άνθρωποι είναι αυτοί που δίνουν τη δυναμική στο ψηφοδέλτιό μας. Εξάλλου, σε αυτούς ανήκει ο δήμος και το μέλλον του. Η συμμετοχή τους στη μεγάλη Συμμαχία μας, μας γεμίζει χαρά, αισιοδοξία και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot