FOLLOW US: facebook twitter

«Ήλιδα – Συμμαχία για το αύριο»: Τέσσερις νέοι υποψήφιοι με τον Χρ. Χριστοδουλόπουλο

Ημερομηνία: 30-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Τις δυνάμεις τους με τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και τον συνδυασμό «Ήλιδα – Συμμαχία για το αύριο» ενώνουν η Γωγώ Τσιχλιά, ο τέως πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λουκά Πηνείας Θεόδωρος Αναστασόπουλος, η Μαρία Καγιανά – Βλασοπούλου και ο Χρήστος Γουρδουμπάς στην ιστορική κοινότητα Αρχαίας Ήλιδας.

Το ενδιαφέρον για τον τόπο της και το μέλλον του, αφού είναι μητέρα μιας μικρής κόρης, ώθησαν τη Γωγώ Τσιχλιά, να αποδεχτεί την πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Χριστοδουλόπουλου και να συμμετάσχει στη Συμμαχία πολιτών, που δημιουργείται για ένα καλύτερο αύριο στο Δήμο Ήλιδας.
Μία ακόμα νέα γυναίκα που ζει με την οικογένειά της την καθημερινότητα της πόλης και θέλει να αποτελέσει μέλος της μεγάλης Αλλαγής που συντελείται, συμμετέχοντας ενεργά στη νέα αναπτυξιακή ώθηση και την πλατιά «Συμμαχία για το Αύριο», η οποία μέρα με την ημέρα διευρύνεται και ανοίγεται σε κάθε σημείο του Δήμου.

Ως κτηνοτρόφος – αγρότης και σκληρά εργαζόμενος στην περιοχή της Πηνείας, αλλά και ως επί σειρά ετών αυτοδιοικητικός, ο Θεόδωρος Αναστασόπουλος γνωρίζει τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα, αλλά και το πως αυτός μπορεί να αναπτυχθεί.

Η Μαρία Καγιανά – Βλασσοπούλου ανθρωπος με γνώσεις, με μεγάλο ενδιαφέρον για τα κοινά και αγάπη για τον τόπο της, δηλώνει έτοιμη για σκληρή δουλειά, προκειμένου ο δήμος Ήλιδας, αλλά και η ιστορική κοινότητα της Αρχαίας Ήλιδας, να αποκτήσουν τη θέση και την πολιτιστική ανάπτυξη που τους αξίζει.

Ο Χρήστος Γουρδουμπάς, νέος άνθρωπος, γνωρίζει τα προβλήματα και τις αγωνίες των νέων της επαρχίας και της υπαίθρου, και θέλει να βάλει και αυτός το δικό του λιθαράκι στη νέα επιχειρηματικότητα, την επιστροφή των νέων στον τόπο τους και στην ανάπτυξη και ανάδειξη τόσο της ιδιαίτερης πατρίδας του όσο και ολόκληρου του δήμου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot