FOLLOW US: facebook twitter

“ΗΛΙΔΑ – Συμμαχία για το αύριο”: Συμπορεύονται με τον Χ. Χριστοδουλόπουλο

Ημερομηνία: 17-08-2023 | Συντάκτης:

Αντώνης Πατρινός

ΜΑΖΙ θα πορευτούν σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση ο υποψήφιος Δήμαρχος Ήλδιας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος και ο δικηγόρος – πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και επί σειρά ετών αυτοδιοικητικός, Αντώνης Πατρινός.

Ο Αντώνης Πατρινός αποφάσισε να συμπορευτεί ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη μεγάλη μας Συμμαχία, προκειμένου ο Δήμος Ήλιδας να αλλάξει ρότα και να επανέλθει σε αναπτυξιακή τροχιά.

Όπως τόνισε σε δήλωσή του,  ο κ. Πατρινός: «Ενωθήκαμε στην παράταξη «Ήλιδα  – Συμμαχία για το Αύριο» και επιλέξαμε τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο να την οδηγήσει, θέτοντας κοινούς στόχους, την επάνοδο του Δήμου στην κανονικότητα, την εξυγίανση και την ανάπτυξή του. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, με χρηστή διάφανη διαχείριση, θα νοικοκυρέψουμε, ισονομίσουμε τον Δήμο μας, με έργα που χρειάζονται, ωφέλιμα για όλους μας, σε ένα Δήμο Πρότυπο κοντά στην κεντρική κυβέρνηση και την Περιφέρεια.»

Αποστόλης Χαρίτος

Την συμμετοχή του ως υποψήφιος σύμβουλος στη δημοτική παράταξη «Ήλιδας – Συμμαχία για το Αύριο» του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, ανακοίνωσε έπειτα από συζήτηση που είχε μαζί του, ο Δημοτικός Υπάλληλος και Υπεύθυνος του Βιολογικού Καθαρισμού Αποστόλης Χαρίτος ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε.

«Στηρίζω την προσπάθεια του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου για την ανάταξη του Δήμου. Η νέα Συμμαχία πολιτών μπορεί να φέρει το Δήμο εκεί που πραγματικά ανήκει.»

Βασιλική Χριστοδουλοπούλου

Στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Ήλιδας Χρήστου Χριστοδουλόπουλου και του συνδυασμού «Νίκης» που δημιουργείται, συντάσσεται η φοιτήτρια Φαρμακευτικής Βασιλική Χριστοδουλοπούλου, κόρη του Κώστα Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος διατηρεί στην Αμαλιάδα μία από τις παλαιότερες οικογενειακές επιχειρήσεις τοποθέτησης τζαμιών.  

Η Βασιλική Χριστοδουλοπούλου, ως άνθρωπος μιας γενιάς παιδιών που γεννήθηκαν μετά το 2000, θα συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις, προκειμένου να έρθει στον Δήμο Ήλιδας η μεγάλη «Αλλαγή» στην οποία προσδοκούν.

Όπως τόνισε σε δήλωσή της: «Η αγάπη για τον τόπο μου με ωθεί να ασχοληθώ με τα κοινά και να συμβάλλω -ως νέος άνθρωπος- με όλες μου τις δυνάμεις, στο να βελτιωθεί και να εκσυγχρονιστεί.»

Έλλη Μπεράτι

Η βοηθός φαρμακοποιού Έλλη Μπεράτι, ένας νέος άνθρωπος που ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αμαλιάδα, αποφάσισε να συμβάλλει στην προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο, μέσω της δημοτικής μας παράταξης και του επικεφαλής Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.

Όπως τόνισε η κα Μπεράτι, σε δήλωσή της: «Θέλω να δω την πόλη μου και το Δήμο Ήλιδας να βελτιώνεται σε όλα τα επίπεδα. Προσδοκώ να ξεφύγει από τη στασιμότητα του χθες και να περάσει στην προοπτική του αύριο. Αυτό μπορεί να συμβεί με ανθρώπους που γνωρίζουν και μπορούν, αλλά και με όλους αυτούς που αποδέχονται την ορμή και το όραμα της Νιότης. Η συνάντησή μου με τον κύριο Χριστοδουλόπουλο, με έπεισε ότι θέλει και μπορεί να αλλάξει την πορεία του τόπου μας, προς όφελος των δημοτών και του μέλλοντός μας». 

Άντυ Καπλάνη

Μία ακόμα νέα γυναίκα, η ιδιωτική υπάλληλος και δημοσιογράφος, Άντυ (Ανδριάνα) Καπλάνη, συμπορεύεται με το συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Ήλιδας Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, προκειμένου να συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις στην μεγάλη αλλαγή και την αναπτυξιακή ώθηση που χρειάζεται ο τόπος μας.

Η ίδια, με το ιδιαίτερα πλούσιο βιογραφικό που διαθέτει, ανήκει στους ανθρώπους της προσφοράς και της αλληλεγγύης. Βάζοντας σε πρώτιστο ρόλο το συνάνθρωπο, ευελπιστεί σε ένα δήμο πιο ανθρωποκεντρικό, με ανάπτυξη των κοινωνικών δομών και ανθρώπινο χαρακτήρα.

Όπως δήλωσε η κ. Καπλάνη: «Η δημιουργία ενός δήμου – πρότυπο θα πρέπει να είναι το βασικό μας μέλημα, προκειμένου το πρόσημο να αλλάξει και οι πολίτες να απολαμβάνουν τα αυτονόητα, που έχουν απολέσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Από την πλευρά μου, είμαι έτοιμη να προσφέρω σε ότι μου ζητηθεί, συμβάλλοντας στην κοινή μας προσπάθεια».

Αντώνης Σκουρλής

Ο Αντώνης Σκουρλής, Δημοτικός Υπάλληλος και Υπεύθυνος Καθαριότητας, θα βρίσκεται ως υποψήφιος σύμβουλος στο πλευρό του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου και της μεγάλη Συμμαχίας που διευρύνεται μέρα με την ημέρα στην πόλη. Πρόκειται για έναν  άνθρωπο που δίνει καθημερινά τη μάχη για να κρατήσει το Δήμο μας καθαρό, ο οποίος αποφάσισε να συμπορευτεί με τον συνδυασμό «Νίκης» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Ήλιδας Χρήστο Χριστοδουλόπουλο.

Όπως τόνισε ο κ. Αντώνης Σκουρλής, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον επικεφαλής: «Διαχρονικά, πρώτο μου μέλημα ήταν η βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Ως ενεργός πολίτης και γνώστης του αντικειμένου- μπορώ να συμβάλλω και για το λόγο αυτό αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά και να στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις την παράταξη «Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο» του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.

Μαρία Μαργέλη

Μητέρα τριών μικρών παιδιών που αγωνιά για το μέλλον του Δήμου Ήλιδας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών της, η Μαρία Μαργέλη στηρίζει τη δημοτική παράταξη «Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο» του υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.

Όπως ανέφερε η κ. Μαργέλη «Η εικόνα εγκατάλειψης που παρουσιάζει ο Δήμος μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια αποτέλεσαν το εφαλτήριο για την ενασχόληση μου στα κοινά. Ως μητέρα τριών μικρών παιδιών, βλέπω ότι η πόλη μας χρειάζεται αλλαγή σε όλα τα δεδομένα, προκειμένου να αλλάξει πορεία».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot