FOLLOW US: facebook twitter

«Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο»: Ο ελεύθερος επαγγελματίας Γ. Θεοδωρακάτος στο πλευρό του Χ. Χριστοδουλόπουλου

Ημερομηνία: 10-08-2023 | Συντάκτης:

Στη μεγάλη μας «Συμμαχία για το αύριο» του Δήμου Ήλιδας εντάσσεται ο ελεύθερος επαγγελματίας Γιώργος Θεοδωρακάτος, ο οποίος θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στο πλευρό του επικεφαλής Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.

Όπως δήλωσε ο κύριος Θεοδωρακάτος με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του: «Ο δήμος μας είναι η καθημερινότητά μας, είναι η ζωή μας, είναι ο τόπος που μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και ονειρευόμαστε για το μέλλον τους. Στο πλαίσιο αυτό, αποφάσισα κι εγώ -ως ενεργός πολίτης- να ασχοληθώ με τον Δήμο μου, προκειμένου να βάλω το δικό μου λιθαράκι για ένα καλύτερο αύριο. Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση συντάσσομαι με τη Συμμαχία πολιτών του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, ενός δημάρχου που άφησε το αποτύπωμά του κατά την προηγούμενη θητεία του. Θα σταθώ μακριά από στείρες αντιπαραθέσεις και από μικροπολιτικές σκοπιμότητες, οι οποίες άλλωστε δεν ταιριάζουν με την πολιτική μου κουλτούρα και στις αξίες που έχω αποκτήσει στην επαγγελματική και προσωπική μου πορεία. Ως νέος άνθρωπος θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να συναντηθώ με όλους του συνδημότες μου, επικοινωνώντας το πρόγραμμά μας και τις στέρεες βάσεις που θέτει για ένα σύγχρονο Δήμο Ήλιδας. Ζητώ την ψήφο σας, με μοναδικό στόχο την ανιδιοτελή προσφορά μου στην κοινωνία. Διότι όλοι μαζί, μέσα από συλλογική προσπάθεια, μπορούμε να παράξουμε χειροπιαστό αποτέλεσμα!»

Από την πλευρά του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χριστοδουλόπουλος καλωσόρισε στο συνδυασμό το νέο υποψήφιο, τονίζοντας ότι: «Οι ελεύθεροι επαγγελματίες αποτελούν ένα δυναμικό κύτταρο της κοινωνίας και της οικονομίας μας, που συμβάλλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη του τόπου μας. Ένα από αυτός είναι και ο Γιώργος Θεοδωρακάτος, τον οποίο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που πίστεψε στο όραμα της νέας μας παράταξης».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot