FOLLOW US: facebook twitter

«Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο»: Νέοι δυνατοί υποψήφιοι στο  πλευρό του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου

Ημερομηνία: 06-09-2023 | Συντάκτης:

Θεώνη Γεωργοπούλου

  Η γιατρός – πνευμονολόγος Θεώνη Γεωργοπούλου, ένα ιδιαίτερα αγαπητό και δυναμικό πρόσωπο, με τεράστια προσφορά στην επιστήμη και στην τοπική κοινωνία, ενώνει τις δυνάμεις της με τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και τη μεγάλη Συμμαχία πολιτών που δημιουργήθηκε στο Δήμο Ήλιδας.

Πρόκειται για την ηρωίδα γιατρό, την επιστήμονα που ήρθε πρώτη σε ολόκληρη τη χώρα αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο της πανδημίας του κορονοϊού, την δυναμική γυναίκα, τη σύζυγο και μητέρα.

Η προσφορά της Θεώνης Γεωργοπούλου στο κοινωνικό σύνολο είναι τεράστια. Εξάλλου, κουβαλά «βαριά κληρονομιά», αφού η προσφορά και η αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο είναι το κύριο χαρακτηριστικό της οικογένειάς της.

«Ως άνθρωπος, γιατρός και δημότης του Δήμου μας, εντοπίζω καθημερινά ζητήματα που αφορούν τους συνανθρώπους μας και θα πρέπει άμεσα να αλλάξουν. Έχω εμπιστοσύνη στη μεγάλη ομάδα που συμπορεύεται μαζί μας, αλλά και στο πρόγραμμα που εκπονείται με μεγάλη αγάπη για τον τόπο μας και θα παρουσιαστεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Όλοι μαζί, δίχως να περισσεύει κάποιος, μπορούμε να συμβάλλουμε στην υλοποίησή του για ένα καλύτερο μέλλον», δήλωσε -μεταξύ άλλων- η κυρία Γεωργοπούλου.

Μάκης Παπαγιαννόπουλος

Στο πλευρό του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου και της μεγάλης Συμμαχίας πολιτών που «ανοίγει» καθημερινά παράθυρο αισιοδοξίας για το μέλλον του Δήμου Ήλιδας, συμπορεύεται για ακόμα μία εκλογική αναμέτρηση ο Δικηγόρος και Δημοτικός Σύμβουλος Μάκης Παπαγιαννόπουλος.

Λάτρης του τόπου που γεννήθηκε, μεγάλωσε και δραστηριοποιείται επαγγελματικά, ιδιαίτερα αγαπητός και δραστήριος στην τοπική κοινωνία, ο Μάκης Παπαγιαννόπουλος ενώνει τις δυνάμεις του με την παράταξη «Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο», με μοναδικό σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών του και την ανάπτυξη του τόπου του. 

«Για ακόμα μία φορά συντάσσομαι στο πλευρό του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, όπως έκανα το 2014 και το 2019 όπου εκλέχθηκα με την παράταξή του. Αυτό που σίγουρα γνωρίζω για τον τόπο μου είναι ότι πρέπει να επανέλθει σε τροχιά ανάπτυξης. Επιβάλλεται να σταματήσουμε επιτέλους να κοιτάζουμε με απάθεια και απογοήτευση τα συντρίμμια, που άφησαν πίσω τους τα λάθη του παρελθόντος. Να γίνει ο Δήμος Ήλιδας, ο Δήμος της παραγωγής, της τουριστικής ανάπτυξης και του πολιτισμού, ο Δήμος που θέτει στο επίκεντρο του αξιακού του συστήματος πρώτιστα τον ΠΟΛΙΤΗ ως ΑΝΘΡΩΠΟ», δήλωση χαρακτηριστικά ο κύριος Παπαγιαννόπουλος.

Ηλίας Ευσταθόπουλος

Με τη μεγάλη Συμμαχία πολιτών και τον επικεφαλής Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, συντάσσεται και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση ο Δημοτικός Σύμβουλος Ηλίας Ευσταθόπουλος.

Άνθρωπος της προσφοράς, η κύριος Ευσταθόπουλος έχει επιδείξει πλούσια δράση, τόσο στο στίβο της πολιτικής και της τοπικής Αυτοδιοίκησης, όσο και στον επαγγελματικό στίβο, με μακρά διαδρομή ως υπάλληλος του υπουργείου Συγκοινωνιών. Μετά τη συνταξιοδότησή του αποφάσισε να ασχοληθεί ως ευαισθητοποιημένος πολίτης με το περιβάλλον, όπου σήμερα είναι σύμβουλος σε μονάδα ανακύκλωσης της Ηλείας.  

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ευσταθόπουλος: «Όλοι εμείς που απαρτίζουμε τη Συμμαχία έχουμε μάθει να ακούμε τους συμπολίτες μας και να κάνουμε τα πάντα γι’ αυτούς. Όλοι μαζί θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να επιστρέψει ο δήμος μας σε πραγματική ανάπτυξη, προς όφελος αυτών των απλών και καθημερινών ανθρώπων».

Περσεφόνη Κυριμάκη

Σκληρά εργαζόμενη και με μεγάλη προσφορά στην καθημερινότητα της Αμαλιάδας, η Περσεφόνη Κυριμάκη ενώνει τις δυνάμεις της με τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και τον συνδυασμό «Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο».

Μητέρα ανήλικων παιδιών, σχολική τροχονόμος που φροντίζει καθημερινά για την ασφάλεια δεκάδων παιδιών, η Περσεφόνη Κυριμάκη μαζί με το σύζυγό της Θανάση Γκαϊτατζή, ζουν και συνεισφέρουν τα μέγιστα στην πόλη της Αμαλιάδας.

«Με μεγάλη μου χαρά δέχθηκα την πρόταση του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου να συμμετέχω στον συνδυασμό της μεγάλης Συμμαχίας πολιτών. Ζω την καθημερινότητα αυτής της πόλης, γνωρίζω από πρώτο χέρι που πρέπει να γίνουν τομές και παρεμβάσεις και είναι στο χέρι μας να τα κάνουμε όλα αυτά πραγματικότητα», δήλωσε η κυρία Κυριμάκη, η οποία θα είναι υποψήφια για την Δημοτική Κοινότητα Αμαλιάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot