FOLLOW US: facebook twitter

«Ήλιδα-Νέα Μέρα»: Τρεις νέες υποψήφιες με τον Χρ. Χριστοδουλόπουλο

Ημερομηνία: 03-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”87775″ img_size=”full”][vc_column_text]Τρεις νέες δυναμικές γυναίκες, θα είναι υποψήφιες με την παράταξη του δημάρχου Ήλιδας «ΗΛΙΔΑ- ΝΕΑ ΜΕΡΑ».

Πρόκειται για την φιλόλογο Αμαλία- Κατοχιανού- Βαλιανάτου, την ιδιωτική υπάλληλο Βασιλική Σκαρτσάνη και την επίσης ιδιωτική υπάλληλο Βίκυ Σιαχάμη οι οποίες και δήλωσαν μεταξύ άλλων:

Αμαλία Κατοχιανού- Βαλιανάτου

«Ανταποκρίθηκα θετικά στο κάλεσμα του Δημάρχου μας να κατέλθω ως Υποψήφια με την δημοτική παράταξη ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ.

Ο Χρήστος Χριστοδουλόπουλος δεν είναι μόνο ένας πετυχημένος Δήμαρχος, που κράτησε το Δήμο όρθιο σε δύσκολες συγκυρίες, αλλά είναι, πρώτα και πάνω απ’ όλα, ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ που αγαπάει ειλικρινά τον ΤΟΠΟ και τους ΔΗΜΟΤΕΣ του. Εμπιστεύομαι απόλυτα τα μέλη και τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης και θα δώσω τη μάχη των δημοτικών εκλογών στο πλευρό τους».

Βασιλική Σκαρτσάνη

“Η συμμετοχή μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές αποτελεί ένα ουσιαστικό βήμα έκφρασης της νέας γενιάς, που έχει τους δικούς της προβληματισμούς και τις δικές της προτεραιότητες.

Πιστεύω ότι οι σπουδές μου πάνω στη διοίκηση επιχειρήσεων θα αποτελέσουν ένα χρήσιμο εργαλείο για την παράταξη του Δημάρχου μας, αλλά και για τον Δήμο Ήλιδας γενικότερα.

Η Αμαλιάδα αποτελεί πάντα την αφετηρία μου και το σημείο επιστροφής μου. Πιστεύω στις δυνατότητες του τόπου μας, όπως πιστεύω και στο έργο αναδιοργάνωσης και αναμόρφωσης, το οποίο σχεδίασε από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της και υλοποιεί η παρούσα Δημοτική Αρχή».

Βίκυ Σιαχάμη

«Η αγάπη για τον τόπο μου με ώθησε από τις εκλογές του 2014 να ασχοληθώ με τα κοινά. Από μικρή ηλικία αποφάσισα να ασχοληθώ με έναν ανδροκρατούμενο χώρο, όπως είναι αυτός της διαιτησίας του ποδοσφαίρου. Μετά από χρόνια ενασχόλησης κατάφερα να κερδίσω το σεβασμό και την αποδοχή όλων.

Κάτι ανάλογο θέλω να πράξω και στην πολιτική. Ως νέος άνθρωπος και ιδιαίτερα ως γυναίκα, θέλω να αφήσω το στίγμα μου στον τόπο που μεγάλωσα και αγαπώ.»[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot