FOLLOW US: facebook twitter

Ήλιδα «Νέα Μέρα»: Η Κων/να Ανδρικοπούλου-Λαβάζου υποψήφια με το Χ. Χριστοδουλόπουλο

Ημερομηνία: 04-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Την υποψηφιότητα της κας Κωνσταντίνας Ανδρικοπούλου – Λαβαζού με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί του, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή  του ο κύριος Χριστοδουλόπουλος: «Η τραπεζικός Κωνσταντίνα Ανδρικοπούλου – Λαβαζού έχει βαθιές ρίζες στο πεδίο των δημοκρατικών αγώνων από την οικογένειά της και τον αείμνηστο πατέρα της Αποστόλη Ανδρικόπουλο, ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος στα Δουνέικα.  

Τη δίδαξε να αγαπάει τους ανθρώπους κι αυτό το απέδειξε σε όλη της τη σταδιοδρομία ως διευθύντρια της Τράπεζας Αττικής, αλλά και ως ενεργή πολίτης.

Γέννημα θρέμμα των Δουνεΐκων, μητέρα δύο παιδιών του γυμνασίου και σύζυγος του γνωστού επιχειρηματία της περιοχής μας κ. Σπύρου Λαβαζού, καταφέρνει να δίνει το στίγμα της ενεργού πολίτη που χρειαζόμαστε στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Την καλωσορίζω σε έναν κρίσιμο για το μέλλον του τόπου, αλλά δίκαιο αγώνα και της εύχομαι κάθε επιτυχία!».

Από την πλευρά της η κα Ανδρικοπούλου – Λαβαζού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Κατέρχομαι ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ του Δημάρχου Ήλιδας, διότι από την οικογένειά μου έχω μάθει να δίνω και να κερδίζω μάχες.

Στην κοινωνική μου διαδρομή έμαθα να ξεχωρίζω αυτούς που αγαπούν τους ανθρώπους και τον τόπο τους, σε σχέση με αυτούς που υποκρίνονται ότι το κάνουν. Ο Χρήστος Χριστοδουλόπουλος δεν είναι μόνο ένας πετυχημένος Δήμαρχος που κράτησε το Δήμο Ήλιδας όρθιο στα δύσκολα χρόνια.

Είναι, πρώτα απ’ όλα και πάνω απ’ όλα, ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ που αγαπάει ειλικρινά τον ΤΟΠΟ και τους ΔΗΜΟΤΕΣ του.

Τον εμπιστεύομαι απόλυτα και θα δώσω τη μάχη των δημοτικών εκλογών στο πλευρό του, γιατί η μόνη επιλογή που έχουμε είναι να βαδίσουμε ως τόπος και ως κοινωνία μπροστά».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος